Sony Xperia Z1 Compact og Jack Daniels, dette er resultatet

Når en telefon nylig er utgitt, som i tilfelle av den nye Sony Xperia Z1 Compact, de blir utsatt for alle slags tester for på en måte å bekrefte deres “motstand” mot alle slags faktorer. Men i dag skal vi ikke vise deg Sony Xperia Z1 Compact lansert fra en tredje etasje eller knust av en lastebil, men denne gangen vil vi dele med dere alle en ny video i det minste, original. Og denne gangen er Sony Xperia Z1 Compact “nedsenket” i en skål med Jack Daniels. Resultatet?. Alle detaljene nedenfor.

Sony Xperia Z1 Compact og Jack Daniels, dette er resultatet

Sony Xperia Z1 Compact, som vi allerede har fortalt deg, har blitt presentert ganske nylig og det har gjort et stort inntrykk blant mange forbrukere som allerede er interessert i denne reduserte “versjonen” av det japanske flaggskipet.

Alle vil allerede vite at denne Sony Xperia Z1 Compact er kjent for sin utrolige motstand mot både vann og støv og mot alle slags væsker. For å bekrefte sistnevnte har YouTube-bruker Adrianisen bestemt seg for å fordype terminalen med Jack Daniels. Til tross for at den reagerer noe “gal” når Whiskyen blir sølt over skjermen sin, er resultatet ganske tilfredsstillende.

Uten ytterligere forsinkelse lar jeg deg videoen nedenfor, slik at du kan trekke dine egne konklusjoner.

¿Hva synes du om dette nye og nylige Sony Xperia Z1 Compact?