Sony Xperia Z1 Compact, spilltest med GTA San Andreas

Til tross for at Sony Xperia Z1 Compact kommer med en noe “mindre” skjerm enn mange av terminalene som det nåværende markedet tilbyr oss, er det i stand til å forsvare seg veldig bra på alle områder. Bevis for dette er den nye videoen som vi ønsker å dele med dere alle i dag der terminalen kjører den nye GTA San Andreas med total flyt i sin versjon for mobile enheter. Vil du se resultatet? Vi etterlater deg med alle detaljene nedenfor.

Sony Xperia Z1 Compact, spilltest med GTA San Andreas

Selv om denne Sony Xperia Z1 Compact ennå ikke er utgitt i alle regioner, det er allerede mange gode anmeldelser mottatt av dette. En ganske komplett terminal i hvert sitt aspekt og egnet for å bevege seg rundt i ethvert område på en veldig flytende måte.

I det samme innlegget nedenfor, overlater vi deg til en video som er vert på YouTube av en total varighet på cirka 4,5 minutter, og hvor vi kan sette pris på den totale flytigheten som denne Sony Xperia Z1 Compact er i stand til å kjøre den nye GTA San Andreas i sin versjon for mobile enheter.

Og det er ikke for mindre siden det må huskes at denne Sony Xperia Z1 Compact er drevet av en kraftig firekjerners Qualcomm Snapdragon 800-prosessor som også har til sammen 2 GB RAM.

Som et poeng mot terminalen, og ifølge forfatteren, skal det bemerkes at det ser ut til at denne Z1 Compact er ganske utsatt for å samle all skitt på panelet. Noe å huske på av de mest krevende brukerne i denne “rengjøringen”.

Uten å underholde mye mer, så lar jeg deg være med den aktuelle videoen.

¿Hva synes du om dette nye Sony Xperia Z1 Compact?