Sony Xperia Z1 Compact vs iPhone 5 med iOS 7, som er raskere?

Sony Xperia Z1 Compact vs iPhone 5 som kjører under den nye versjonen av iOS 7, en interessant sammenligning som bringer to av de mest populære terminalene for øyeblikket til ringen for å bekrefte første hånd hvilken av dem som viser seg å være den raskeste. Vil du vite resultatet? Vi etterlater deg med alle detaljene nedenfor.

Sony Xperia Z1 Compact vs iPhone 5 med iOS 7, som er raskere?

Som dere alle vet, Både Sony Xperia Z1 Compact og iPhone 5 har virkelig utrolige funksjoner som gjør at begge kan okkupere den høyeste delen av den nåværende rangeringen.

Til tross for at de er to virkelig gode terminaler i hver sin aspekt, er disse Sony Xperia Z1 Compact og iPhone 5 veldig forskjellige fra hverandre. Og det er nødvendig å understreke at begge terminalene har kjørt helt forskjellige operativsystemer fra hverandre.

Den nylige Sony Xperia Z1 Compact kommer med Android mens iPhone 5 gjør det under den nye og fornyede versjonen av iOS 7. Et poeng som gjør denne nye videosammenligningen enda mer interessant.

For de mest uklare, og som alltid, anbefaler jeg å bruke søkemotoren øverst til høyre på samme webside for å lære mer om hovedegenskapene til hver av disse to utmerkede terminalene.

Nå, og uten ytterligere forsinkelse, overlater jeg deg til den aktuelle sammenligningen, slik at du kan trekke dine egne konklusjoner.

¿Hvilken av disse to smarttelefonene holder du med?? ¿Sony Xperia Z1 Compact eller iPhone 5?