Sony Xperia Z1 er allerede priset i India

Han Sony Xperia Z1 Det er allerede lagt ut for salg og har det pris i India. Vi viser deg alle detaljene nedenfor.

Sony Xperia Z1 er allerede priset i India

Sony Xperia Z1 er allerede priset i India

I går ble forbrukere i landet invitert til den offisielle presentasjonen av Samsung Galaxy Note 3 sammen med Galaxy Note 10.1 Gear og 2014 Edition. Nå i dag har Sony iscenesatt sin egen begivenhet i landet for den offisielle lanseringen av Sony Xperia Z1.

Sonys nye smarttelefon vil koste alle indiske forbrukere totalt R9 4490, og forutsetter dermed stor konkurranse om Samsung Galaxy Note 3 i samme land. Og er det dette Sony Xperia Z1 Den leveres også med et høykvalitets beskyttelsesetui samt en praktisk og praktisk bærbar batterilader.

Oppsummert inneholder Sony Xperia Z1 en 5-tommers full HD-skjerm og drives av Qualcomm Snapdragon 800 firkjerneprosessor som er i stand til å fungere med en klokkehastighet på 2,2 GHz, som er kombinert med totalt 2 GB RAM og Android i versjon 4.2.2 Jelly Bean.

Det er 16 GB internt lagringsplass ombord som kan utvides senere ved å bruke kort i microSD-typen opp til totalt 64 GB så vel som med et batteri på 3000 milliamp. Kameraet bak er et av de viktigste salgsargumentene for enheten med sin 20,7 megapikslers oppløsningsføler sammen med Sonys eget 27 mm vidvinkel G-objektiv med f / 2.0 blenderåpning.

Tiltakene med dette Sony Xperia Z1 De er 144mm x 74mm x 8.5mm og veier totalt 170 gram. I tillegg, og i likhet med de andre Xperia-telefonene som allerede ble utgitt i år, tilbyr enheten motstand mot støv og en flott vanntetting mot alle slags væsker.

¿Du må huske å få en kopi av denne nye Sony Xperia Z1?