Sony Xperia Z1 f, utrolige resultater i en målestokk

Sony Xperia Z1 f, utrolige resultater i en målestokk

Sony Xperia Z f1, utrolig resultat i en målestokk

Etter måneder med spekulasjoner har Sony endelig lansert, for nå bare japansk, mini-versjonen av Sony Xperia Z. I dette tilfellet har Sony valgt å navngi den Sony Xperia Z f. I dette tilfellet har Sony valgt en radikalt annen strategi enn den som er tatt av Samsung eller HTC med Samsung Galaxy S4 Mini eller HTC One Mini henholdsvis. Når det gjelder disse andre produsentene, refererer ordet mini ikke bare til en mindre størrelse, men begge har sett alle funksjonene redusert.

I tilfelle av Sony Xperia Z1 fSony har valgt å beholde praktisk talt alle funksjonene. Vi har allerede fortalt deg spesifikasjonene til Sony Xperia Z1 f, og her oppsummerer vi dem for deg. Han Sony Xperia Z1 f opprettholder det imponerende 20,7MP-kameraet som allerede er til stede i Sony Xperia Z1, skjermen er det lille Sony har kuttet i produksjonen av denne miniterminalen da den holder seg på 4,3 tommer og med en oppløsning på 720p. Prosessoren som inneholder Sony Xperia Z1 f Det er en Snapdragon 800 med en Adreno 330 GPU beregnet på grafikk, RAM, som storebroren, er 2 GB RAM. Som forventet ved å ha en lavere oppløsning på skjermen, gir antall piksler Krait 2.2GHz kjerner som utgjør prosessoren mer og derfor poengsummen for dette Sony Xperia Z1 f Den er mye større enn den som ble oppnådd av 5-tommers Sony Xperia Z1, 34,376 poeng sammenlignet med 30 838 fra den eldre broren. Hva synes du om disse resultatene?

Uten resultater

Se alle resultatene

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet gir du ditt samtykke til at informasjonskapsler skal brukes. Besøk vår policy for personvern og informasjonskapsler. Bli enige