Sony Xperia Z1 kunne motta Android 4.4 ganske snart

Det ser ut til at Sony fortsetter å jobbe veldig hardt for å bringe de nyeste firmwareversjonene som er tilgjengelige i det nåværende markedet, til de nyeste terminalene. Og er det nå, antyder de siste lekkasjene at Sony Xperia Z1 kan få oppdateringen til Android 4.4 ganske snart. Vi etterlater deg med alle detaljene nedenfor.

Sony Xperia Z1 kunne motta Android 4.4 ganske snart

Som alltid skjer i dette “delikate” emnet, er jeg sikker på at mange brukere lurer på neste oppdatering av terminalene. Blant disse brukerne er noen av de mest utålmodige med forsikring Sony Xperia Z1 som til tross for å være en høyytelses mobiltelefon og relativt “ny” fremdeles ikke nyter fordelene av den nyeste versjonen av operativsystemet til søkemotorene.

Men ikke bekymre deg, de siste nyhetene bekrefter igjen at Sony allerede tester denne nye versjonen av Android 4.4 på Sony Xperia Z1, og det er også bekreftet at denne samme oppdateringen vil komme på nivå med Sony Xperia Z Ultra.

For å være noe mer konkret med dette at “Sony Xperia Z1 snart kunne motta Android 4.4” er det verdt å si at det er anslått at dette kunne dukke opp i løpet av de første ukene av neste februar, som det fremgår av den samme nyheten som ble publisert veldig nylig rundt hele nettverket.

Det er også bekreftet at denne nye oppdateringen vil føre med seg en serie med vesentlige endringer i grensesnittet til denne Sony Xperia Z1 i tillegg til et fullstendig fornyet kameraprogram og et mye mer forbedret, så vel som effektivt batterisparingssystem.

Det er klart, for øyeblikket at nevnte opplysninger ikke har noen offisiell støtte, noe som kan gjennomgå alle slags variasjoner i løpet av de neste dagene.

Når alt dette er sagt, kan vi bare anbefale deg å følge med på Planeta Red for å til enhver tid bli informert om nyheter relatert til dette etterlengtede Android 4.4-oppdatering til Sony Xperia Z1.