Sony Xperia Z1 med QX10-linse gratis i Storbritannia

Sony Xperia Z1 med gratis QX10-objektiv i Storbritannia

For noen dager siden, den tidligere kjent som Sony Xperia Honami og nå Sony Xperia Z1, ble presentert for allmennheten. Sikkert, denne japanske terminalen vil glede alle de som er fotoentusiaster og som vil bruke smarttelefonen til å ta bilder av høy kvalitet. Vi sier dette siden lanseringen av det nye Sony Xperia Z1 Det har blitt ledsaget av lanseringen av de spesielle QX10 og QX100-linsene som vi allerede har fortalt deg om på planetary.com.

Nå har Sony åpnet forhåndsreserveringsperioden, og prisen du kan kjøpe den nye Sony-terminalen til er € 699. Men selv om det ikke påvirker Spania for øyeblikket, gir vi et mer enn interessant tilbud at butikkjeden Carphone Wharehose i Storbritannia tilbyr samme reservasjon, men ledsages av QX10-objektivet gratis. Husk at prisen på QX10-objektivet hver for seg er omtrent 250 euro.

Vi har sagt at tilbudet ikke påvirker Spania for øyeblikket, fordi som dere alle vet, Carphone Wharehouse er merkevaren som det multinasjonale ThePhoneHouse opererer i Storbritannia, og kan godt ta i bruk det samme tilbudet for resten av landene der det opererer, inkludert Spania.

Hva tenker du om dette tilbudet som britene vil glede seg over? Vil du vurdere å kjøpe Sony Xperia Z1 å komme sammen med QX10-objektivet gratis til samme pris?