Sony Xperia Z1 Mini, bekreftet utgivelsesdato

Sony Xperia Z1 Mini, bekreftet utgivelsesdato, 14. januar i Kina

Vi vet alle allerede at trenden til smarttelefonprodusenter er å lage terminaler med stadig større skjermer. Imidlertid er det fortsatt noen (få eller mange vi vil se) som er interessert i smatelefoner som fremdeles har skjermer i 4-tommers rekkevidde. Mange produsenter som Samsung eller HTC har hørt disse ønsker med sine Samsung Galaxy S3 Mini eller Samsung Galaxy S4 Mini eller HTC One Mini. Disse terminalene til disse produsentene kutter ikke bare størrelsen på skjermene på terminalene sine, men spesifikasjonene eller funksjonene blir også senket, og dette etterlater de brukerne som ønsker en kraftig telefon med inneholdt størrelse.

Sony har tenkt på disse brukerne fordi i noen måneder nå eksisterer en Sony Xperia Z1 MinJeg. Dette bekreftes mer eller mindre da varianten i Japan kom ut Sony Xperia Z1f som praktisk talt i alle funksjonene tilsvarer Sony Xperia Z1, men med en mindre skjerm. Vi står overfor dagen da det ser ut til at denne versjonen, som ble utgitt for salg i Japan for noen uker siden, vil bli utgitt globalt eller globalt kalt Sony Xperia Z1 Mini.

Sony har kunngjort et arrangement som skulle finne sted i Kina på dagen 14. januar. I invitasjonen som du kan se i denne samme artikkelen, kan du se hvordan de samme fargene brukes som Sony Xperia Z1f i Japan (svart, rosa, hvit eller gul). Som vi har sagt, Sony Xperia Z1 Mini det forventes at han vil dele det store flertallet av sin eldre brors spesifikasjoner. Har en 4,3-tommers skjerm med 720p oppløsning, 2300 mAh batteri, en Qualcomm Snapdragon 800 prosessor ledsaget av 2 GB RAM og selvfølgelig med det samme 20,7 mpx kameraet til Sony Xperia Z1.

Så hvis alt dette er riktig fra 14. januar, vil vi vite hva Sony Xperia Z1 Mini og det antas at om noen dager senere kunne vi ha Sony Xperia Z1 Mini Vi vil ha den tilgjengelig i butikkene for å kjøpe den.

Venter du på at denne nye Sony-terminalen skal komme ut? Finner du en interessant terminal med all kraft fra et flaggskip, men med en mer inneholdt størrelse? Ville det være din kandidat til neste kjøp?