Sony Xperia Z1 vs Galaxy S4 vs Lumia 1020 vs LG G2 vs HTC One

Funksjoner på Sony Xperia Z1

I dag skal vi snakke om smarttelefonens verden igjen, og i dette tilfellet gjør vi det med den nyeste som vises på markedet ved hjelp av Sony. Og selv om mange av dere allerede har oppdaget alt det gode Sony Xperia Z1 har å tilby oss, jeg tror vi fremdeles har mye å se fra mobiltelefonen.

Og det er det at nå som du allerede vet inngående dens egenskaper og spesifikasjoner, så vel som bildene som er vist oss fra alle perspektiver, og til og med nysgjerrigheter rundt det Sonys nye mobil; i dette tilfellet kommer vi til å sette dem ansikt til ansikt i markedet med deres konkurranse. Vil du vite hvordan han gjør det? Vel, da kan du oppdage det fordi vi presenterer deg en fullstendig sammenligning mellom Sony Xperia Z1 vs Galaxy S4 vs Lumia 1020 vs LG G2 vs HTC One.

Sammenligning Sony Xperia Z1 vs Galaxy S4 vs Lumia 1020 vs LG G2 vs HTC One

Sannheten er at det er mange ting som gjør det Sony Xperia Z1 Det er en god innsats i det nåværende smarttelefonmarkedet, og det at det kommer med et gratis Sony Smartwatch er et pluss. Men i denne sammenligningen mellom Sony Xperia Z1 vs Galaxy S4 vs Lumia 1020 vs LG G2 vs HTC One Jeg blir utvilsomt igjen med kameraet hans, den nest kraftigste etter presentasjonen av Nokia Lumia 1020, den nest raskeste prosessoren under LG G2 og et batteri av de kraftigste, som binder seg inn i den siste terminalen.

Mot, for dataene du har kunnet se i sin helhet i sammenligningstabellen over Sony Xperia Z1 vs Galaxy S4 vs Lumia 1020 vs LG G2 vs HTC One vi har at Sony Xperia Z1 er den tyngste, og at det absolutt ikke hjelper å gjøre det lettere å bære overalt. Men hei, ikke alt kommer til å være fordeler, tror du ikke?