Sony Xperia Z1 vs Samsung Galaxy S4 på Android 4.3, hastighet

Noe av det som leserne liker mest, er uten tvil å se sammenligninger mellom terminaler som er like til hverandre. Derfor har vi i dag synes det er interessant å dele med dere en ny videosammenligning som gir Sony Xperia Z1 og kl Samsung Galaxy s4, begge kjører under Android versjon 4.3 for å se hvilken av disse to som er raskere. Vil du vite resultatet? Vi viser deg alle detaljene nedenfor.

Sony Xperia Z1 vs Samsung Galaxy S4 på Android 4.3, hastighet

Sony Xperia Z1 vs Samsung Galaxy S4 på Android 4.3, hastighet

Som dere alle vet, både Sony Xperia Z1 som Samsung Galaxy S4 er to ganske kompetente terminaler og med egenskaper som plasserer dem innenfor det høyeste området. Hvis vi i tillegg legger til at begge har kjørt under den samme versjonen av operativsystemet for mobile enheter som søkemotoren, Android 4.3, har vi som et resultat en mest sammenlignbar sammenligning.

Jeg tror dere alle vil kjenne til alle aspektene ved disse Sony Xperia Z1 og Samsung Galaxy s4, uansett, og som vi alltid gjør, for de mest fraværende tenkende anbefaler vi å bruke søkemotoren som vi har plassert øverst til høyre på denne samme webside for å gå gjennom alle aspektene ved hver enkelt.

Etter å ha sagt alt dette, og uten å gå så mye videre, overlater jeg deg til denne interessante videosammenligningen for deg å bedømme selv.

¿Hvilken blir du hos? ¿Sony Xperia Z1 eller Samsung Galaxy S4?