Sony Xperia Z1S vises på Sony Kina-siden før presentasjonen

Vi har visst lenge at Sony forberedte en ny lansering av Xperia-serien. Vi snakker om hva vi kan vurdere miniversjonen av flaggskipsterminalen Sony Xperia Z1 som vi allerede har analysert ved flere anledninger i Planeta Red. Jeg viser selvfølgelig til Sony Xperia Z1S som har dukket opp på selskapets offisielle nettsted i Kina.

Sony Xperia Z1S omtalt på Sony Kina-siden før presentasjonen, fordi det skal huskes at selskapet i det asiatiske landet har forberedt sin offisielle presentasjon for denne 12. november i Shanghai. Jeg mener, i morgen.

Vi antar at terminalbildene Sony Xperia Z1S at vi har vist deg, og at de er opptak av den offisielle siden til Sony i Kina, har blitt filtrert uten samtykke fra selskapet, siden de på få minutter slo ned siden og nå vises de ikke lenger. Et annet av de triksene som gjør at informasjonen kommer fram før selskapet kommuniserer den.

I alle fall vet vi foreløpig ikke innleveringsdatoen for Sony Xperia Z1S over hele verden, Og i morgen vil bare være en date for den asiatiske verdenen, som må vente spent, selv om vi europeere må vente litt lenger, for i tillegg til bildene, og for å minne oss om de tekniske spesifikasjonene til lillebroren til Xperia Z1S, Det er utgivelsesdetaljer i Europa. Tålmodighet!