Sony Xperia Z2, bakbilde og mulige spesifikasjoner

Baksiden xperia Z2

I 2013 lanserte japanerne fra Sony et betydelig antall terminaler ledet av Sony Xperia Z1.I 2014 antas det at Sony vil lansere selskapets nye flaggskip, the Sony Xperia Z2 og alle tror at dette kan skje neste måned i Barcelona under MWC.

Det har gått rykter om at Sony Xperia Z2 ville være den kjente terminalen med kodenavnet Sirius og i dag har vi sett et bilde av baksiden av denne terminalen ledsaget av noen spesifikasjoner. Dette bildet og de tilhørende dataene er lekket av en kinesisk kilde som sier at han jobber i Sonys FoU-avdeling, slik at vi kan gi ham litt troverdighet.

Bortsett fra bildet vi følger med på forsiden, opplyser disse kildene om at enheten vil ha en skjerm 5,3 tommer og kamerasensoren vil ha 23 megapiksler. En annen av dataene de tilbyr oss er at terminalen vil være tilgjengelig i 5 forskjellige farger og finishen vil være karbonfiber, og dermed etterlate glassfinishene fra tidligere terminaler.

Vi vil være oppmerksom på neste MWC i Barcelona, ​​og vi håper at denne enheten blir presentert for oss, som vil bli kalt til å være en av de store smarttelefonene i 2014.