Sony Xperia Z2, et utrolig og stilig konsept

Sony Xperia Z2, et utrolig og stilig konsept

I fjor ser det ut til at Sony har tatt av i smarttelefonmarkedet med en serie terminaler som, bortsett fra å være vakre, hadde svært ønskelige spesifikasjoner, spesielt for bruk av høykvalitets og kraftige komponenter. I dag bringer vi deg et konsept av Mohammad Hossein som viser oss hvordan Sonys nye flaggskip for 2014 kan være, Sony Xperia Z2.

Dagens design har en 5,3-tommers skjerm uten kanter, verken lateral eller øvre og nedre, merkbar, gitt skjermoppløsningen, snakkes det om en pikseltetthet på 543 ppi, det vil si Sony Xperia Z2 en av de første telefonene som overskrider 500 ppi. Bortsett fra dette, snakker dagens konsept om Sony Xperia Z2 Den skal innlemme Qualcomm Snapdragon 800-prosessoren, selv om Sony godt kan satse på Qualcomm Snapdragon 805 for sin Sony Xperia Z2.

Nok et rykte om ham Sony Xperia Z2 og det er blitt integrert i dette Sony Xperia Z2 av designeren har vært inkludering av 3 GB RAM. Alt dette vil bli inkludert i en 7,3 mm tykk kropp som uten å være den tynneste terminalen for øyeblikket er plassert i en god posisjon med hensyn til dette problemet. Forhåpentligvis vil Sony ta med i det nye Sony Xperia Z2 beskyttelsen mot støv og vann som det allerede ble innviet i fjor.