Sony Xperia Z2 kan være klar for MWC 2014

Han Sony Xperia Z2, som ville være Sonys neste smarttelefon i Z-serien, kan være klar for sin offisielle utgivelse i Mobile World Congress 2014. Vi fordøyer nettopp den nye Sony-terminalen, Sony Xperia Z1, og det kommer allerede informasjon om Sonys neste flaggskipsterminal i Z-serien.

Mulige funksjoner på Sony Xperia Z2

  1. 5,2-tommers skjerm med en oppløsning på 2560 x 1440 piksler. Den ville ha Bravia Engine 3-teknologi og X-Reality Engine.- Prosessor Qualcomm Snapdragon 805. – 3 Gb RAM-minne .- Hovedkamera med en oppløsning på 20,7 megapiksler.- 3 700 mAh batteri.- Android KitKat operativsystem.

Med spesifikasjonene ovenfor vil vi snakke om en terminal som er så kraftig som mulig Samsung Galaxy S5, hvorav spesifikasjonene er bekreftet i dag.

Den nye Sony Xperia Z2 ville også være motstandsdyktig mot både vann og støv og kanskje gi Gorilla Glass 3-beskyttelse på skjermen.

I tillegg vil det antas at denne nye terminalen kommer med Android 4.4 KitKat fabrikken og også holde intakt det ytre utseendet, med den spesielle strømknappen og de samme fargene.

Mulige nyheter om denne Sony Xperia Z2 forventes på Mobile World Congress i Barcelona som arrangeres neste februar.