Sony Xperia Z2, nye bilder lekker

Normalt når du begynner å filtrere nye bilder og alle slags rykter relatert til en spesifikk enhet, betyr dette vanligvis en veldig tidlig utgivelse. Og dette kan være tilfelle neste Sony Xperia Z2, hvorfra det i dag har blitt lekket ut nye bilder. Vi etterlater deg med all informasjonen nedenfor.

Sony Xperia Z2, nye bilder lekker

I forrige dager har vi allerede fortalt deg nok om mange rykter og spekulasjoner relatert til denne Sony Xperia Z2, til og med nylig viste vi deg noen bilder av det som visstnok skulle være grensesnittet til denne nye Sony-terminalen.

Nå i dag er det lekket et par nye bilder som viser oss på en ganske tydelig måte de to endene av terminalen. Tilsynelatende, og i henhold til den nyeste informasjonen som er publisert, denne Sony Xperia Z2 ville komme under Android 4.4.2 Kitkat så vel som med muligheten for å lage 4K videoopptak.

Det er også kommentert i denne siste nyheten at denne Sony Xperia Z2 vil være fullt i stand til å brukes med alle typer hansker. Et poeng uten tvil å huske på for alle brukerne mer frioleros …

Enheten vil ha totalt 16 GB internt minne ombord med mulighet for å utvide det senere ved bruk av microSD-kort. I disse nye bildene kan du også se at Sony Xperia Z2 vil ha doble fronthøyttalere. Den ene ligger under terminalens LED-varsellys og den andre i nærheten av det som ser ut til å være en støydempende mikrofon.

Følg med på Planeta Red for å bli informert til enhver tid om nyheter eller lekkasjer relatert til dette allerede populære Sony Xperia Z2.