Sony Xperia Z2, nye detaljer er lekket

Uten tvil jobber de hardere og hardere for å tilby forbrukerne mer sofistikerte og kraftige terminaler som kan skille seg ut fra resten av den store konkurransen i det nåværende markedet. I det siste har det blitt sagt mye om det nye flaggskipet, Sony Xperia Z2, og i dag har det blitt lekket nye detaljer som avslører litt mer om de mulige egenskapene til denne fantastiske terminalen. Vi viser deg alle detaljene nedenfor.

Sony Xperia Z2, nye detaljer er lekket

Til dags dato har vi vært vitne til alle slags rykter og spekulasjoner relatert til denne Sony Xperia Z2, opprinnelig kjent med kodenavnet Sirius. De siste dagene kunne vi sette pris på noen påståtte patenter på bakkameraet til terminalen, og i dag har det igjen blitt filtrert nye funksjoner i tillegg til et nytt bilde som visstnok vil vise oss grensesnittet til enheten, og som du godt kan sette pris på øverst på den samme oppføringen.

Den samme informasjonskilden bekrefter også det ved denne nye anledningen fra Sony har de forbedret terminalpanelet kraftig og at dette ville være 5 tommer stort.

Resten av spesifikasjonene vil også omfatte en kraftig 2,3 GHz quad-core Qualcomm Snapdragon 800-prosessor, en Adreno 300 GPU og totalt 3 GB RAM. Dette nye lekkede bildet av grensesnittet antyder Android 4.3 som operativsystem, selv om det forventes at det vil motta en oppdatering like etter at den ble utgitt.

For øyeblikket er dette alle detaljene som er kjent til dags dato. Nå må vi bare vente til fra Sony de uttaler definitivt.

¿Hva forventer du å se i denne Sony Xperia Z2?