Sony Xperia Z2, prisen er allerede kjent

I dag er den første dagen av MWC 2014 som finner sted i Barcelona. I dette har vi allerede fått en serie nye terminaler, og nå er prisen for Sony Xperia Z2 offisielt avslørt for noen regioner. Vi etterlater deg med alle detaljene nedenfor.

Sony Xperia Z2, prisen er allerede kjent

Sony Xperia Z2, prisen er allerede kjent

Sony har offisielt lansert sin nye Sony Xperia Z2 i morges etter flere måneder fulle av alle slags rykter og spekulasjoner. Nå har noen regioner også mottatt informasjon relatert til de endelige prisene på dette som vil bli solgt i løpet av neste måned i mars.

Prisen for denne Sony Xperia Z2, som vi allerede hadde forestilt oss, er alt annet enn billig. Og det er at i Frankrike, Italia og Spania vil dette ha en salgspris på 699 euro for sin gratisversjon med skatter som allerede er inkludert i nevnte beløp.

Imidlertid, i Tyskland, prisen for denne Sony Xperia Z2 er redusert til 599 euro, en pris som fremdeles er ganske høy, selv om det er noe logisk hvis vi tar hensyn til fordelene med denne fantastiske terminalen. Prisen er også satt for brukere i Nederland som vil måtte betale til sammen 649 euro hvis de ønsker å få den nye terminalen i Japan.

Det er klart dette er “lanserings” -priser, og disse bør falle litt noen dager etter at denne Sony Xperia Z2 offisielt er sluppet for salg.

Og du,Er du villig til å betale mer enn 600 euro for denne Sony Xperia Z2?