Sony Xperia Z2 ville ankomme MWC med 2K

Sony Xperia Z2 ville ankomme MWC med 2K

Etterfølgeren til Sony Xperia Z1, the Sony Xperia Z2, kunne komme tidligere enn forventet, og ville gjort det ved å dukke opp på 2014 MWC som finner sted i Barcelona i løpet av februar måned. Dette ryktet er ikke helt nytt siden det tidligere hadde blitt spekulert med denne muligheten. Det som er nytt i dagens rykte, er de tekniske egenskapene til Sonys nye flaggskip for 2014.

Høydepunktet av Sony Xperia Z2, som internt hos Sony ville være kjent som Sirius, ville det være oppløsningen på skjermen på 2560 x 1440 (2K eller QHD) og størrelsen på skjermen som vil gå opp til 5,25 inches. Derfor står vi overfor en terminal som vil bli plassert øverst i Android-serien for 2014, og tilsvarer terminaler som forventet som Samsung Galaxy S5.

I tillegg til dataene på skjermen til Sony Xperia Z2 Vi har utfyllende informasjon om størrelsen på batteriet som vil nå opp til 3700 mAh, noe som vil gi den nye Sony-terminalen en veldig interessant autonomi. I tillegg til alt dette, Sony Xperia Z2 Den vil fortsette å satse, som alle forgjengerne i 2013, på beskyttelse mot vann og støv. Vi må vente til MWC i Barecelona for å se om alt dette går i oppfyllelse.