Sony Xperia Z3, gode spesifikasjoner og 7mm tykkelse

Det er lekket nye bilder fra Sony Xperia Z3, hvor vi finner en tynnere, avrundet terminal og en virkelig attraktiv design.

Hvis de lekketekniske spesifikasjonene stemmer, vil det være liten endring i skjermen, kameraet eller prosessoren fra Z2. Vi er uten tvil før Sonys flaggskip, som vil måle seg med de store terminalene som Samsung og Apple har ved grillen.

Det ser ut til at Xperia Z3 har en skjerm på 5,15 ” med en oppløsning på 1.920 med 1.080 piksler. Når det gjelder kraft, kan du overraske med en kraftig Qualcomm Snapdragon 801-prosessor fra firekjerne 2,4 GHz, 3 GB RAM og et kamera 20,7 MP.

Som vi ser i bildet nedenfor, vil Xperia Z3 ha en annen finish og tykkelse enn Xperia Z2:

Bilde - Sony Xperia Z3, flotte spesifikasjoner og 7mm tykkelse Utformingen av Z3 når det gjelder tykkelse ser ut til at den vil skille seg ut med noen 7 millimeter, og reduserer den 8,2 millimeter i tykkelsen til den nåværende modellen. Den har også en ny finish på kantene, disse er mer avrundede.

Sonys prioritering ser ut til å være ingen ringere enn forbedre estetikk og komfort, så alt tyder på at det vil være den typiske terminalen som kommer inn gjennom øynene, selv om det inne er en maskin.

Sony ser ut som den kunne presentere to modeller av Xperia Z3 for å validere Bluetooth-, WiFi- og NFC-tilkoblingene. Én for det japanske markedet og ett for det europeiske markedet.

Hvis det ikke er noen endringer, kan Sony vise oss den nye Xperia Z3 i HVIS EN, som er en av de største teknologimesser som vil finne sted i september. Så alt tyder på at vi snart vil kunne se den nye Sony-stjernesatsen.

Hva synes du om Xperia Z3?