Uncategorized

Sony Xperia Z3 og Z3 Compact vil motta Android 5.1 om noen dager

Når det gjelder spørsmålet om oppdateringer, ser det ut til at Sony har lagt batteriene i nyere tid, og selv om det kan være at for mange kan nyheten om at Sony bare oppdaterer Xperia Z-serien til Android 5.0 Lollipop ha vært en skuffelse. Imidlertid er det bevis på at Sony fortsatt er opptatt av å oppdatere, i det minste de viktigste terminalene, så snart som mulig. Vi har bevis for det siste ved at det ser ut til at Sony Xperia Z3 og Sony Xperia Z3 Compact vil motta Android 5.1 Lollipop de kommende ukene. I det minste er det dette som kommer fram fra bildene som vi knytter til deg i artikkelen.

Sony Xperia Zy Z3 Compact vil motta Android 5.1 om noen dagerSony Xperia Zy Z3 Compact vil motta Android 5.1 om noen dager

Det ser ut til at den nye firmwaren for de to viktigste telefonene, i det minste for øyeblikket, fra Sony er 23.2.A.0.278, og fra det som vises på bildene, har den blitt sertifisert for begge modellene. Som vi ser, modellen Sony Xperia Z3 eller kode D6653 Den ville motta den nyeste versjonen av Android, og vi ser til og med at sertifiseringsdatoen for den nye programvaren for Sonys store terminal var 3. april. Angående Sony Xperia Z3 Compact eller kode D5833 Den ville også motta Android 5.1 Lollipop, og datoen for sertifiseringen var også 3. april.

Sony Xperia Zy Z3 Compact vil motta Android 5.1 om noen dagerSony Xperia Zy Z3 Compact vil motta Android 5.1 om noen dager

Så hvis du har en Sony Xperia Z3 eller Sony Xperia Z3 Compact Du kan være heldig fordi Sony vil oppdatere terminalen din til Android 5.1 Lollipop. Når det gjelder resten av terminalene i Xperia Z-serien, har vi ikke flere nyheter. Vi håper også at Sony fortsetter å gjøre sin gode jobb i nyere tid og tenker på å oppdatere terminaler som er aktuelle som Sony Xperia Z2.

Botón volver arriba

Annonseblokkering oppdaget

Du må fjerne AD BLOCKER for å fortsette å bruke nettstedet vårt TAKK