Sony Xperia Z4, japanerne forbereder allerede neste smarttelefon

For litt over en måned siden lanserte Sony Xperia Z3 og forbereder allerede Sony Xperia Z4, en smarttelefonfornyelse som kommer snart og raskere enn forventet.

Hvert halvår lanserer det japanske selskapet en ny high-end smarttelefon og nå ser det ut til at det allerede før. En lekkasje avslører hvilke spesifikasjoner Sony Xperia Z4.

Potensielt vil det ta Qualcomm Snapdragon 810 2.8Ghz åttekjerneprosessor med 64-biters arkitektur. Den vil også ha Adreno 430 GPU.

I lagring denne gangen vil den starte på 32 GB. Du vil heller ikke komme til kort med din s 4 GB RAM, mer enn nok til å kjøre den nyeste versjonen av Android på smarttelefonen. Det må også sies at denne mengden RAM er ideell for å få mest mulig ut av 64 biter.

De Sony Xperia Z4-skjermen vil være 5,5 tommer med en QHD-oppløsning på 2560 x 1440 piksler. Vi har ingen data om batteriet ennå, men det forventes å være stort nok til å kjøre all denne kraftige maskinvaren.

På den annen side vil den ha 4G / LTE Cat.6 og Bluetooth 4.0-tilkobling, blant de typiske sensorene.

Sony Xperia Z4-kameraet vil bruke det nye Exmor RS buet sensor, med sannsynligvis den samme oppløsningen, men forbedret ytelse sammenlignet med den tradisjonelle 20,7-megapiksel IMX220.

Som alltid forventes Sonys high-end å tilby motstand mot vann og støv.

Vi kjenner ikke til det Sony Xperia Z4 tilgjengelighet men at det allerede er en så detaljert lekkasje antyder at den kommer snart. Vi må se de endelige spesifikasjonene.

Via: AndroidOrigin