Sony Xperia Z5 Compact blir også varm

Han Sony Xperia Z5, sammen med Premium- og Compact-variantene, ble presentert for noen uker siden. En av hovedegenskapene til det nye flaggskipet fra Sony var bruken av Qualcomms Snapdragon 810, ja den prosessoren som i begynnelsen av året forårsaket varmeproblemer i HTC One M9, en av de første smarttelefonene som brukte den. Selv om det er sant at de tre Sony-terminalene bruker Snapdragon 810 v2.1Det vil si den som Qualcomm markedsførte for å løse oppvarmingsproblemer.

Sony Xperia Z5 Compact blir også varmSony Xperia Z5 Compact blir også varm

Foreløpig har den eneste varianten av Sony Xperia Z5 som har kommet ut på markedet vært Compact, og det verste som kan skje med en terminal er at det første du hører om det er at de har problemer. Dette er hva som har skjedd med Sony Xperia Z5 Compact siden de første rapportene om bruk av terminalen er at det er Sony Xperia Z5 Compact blir varm.

Det er riktig at byggematerialene til Sony Xperia Z5 Compact ikke er de mest ideelle for å spre varmen, men selvfølgelig kan bruken av en så kontroversiell prosessor være mer årsaken til denne oppvarmingen av den lille Xperia Z5.

Denne overdrevne oppvarmingen av terminalen forårsaker en funksjonsfeil på skjermen, i dens taktile aspekt, som du kan se i videoen at vi forlater deg på slutten av artikkelen.