free estadisticas Saltar al contenido

Sov bedre, iPhone og iPad-appen for bedre søvn

abril 25, 2020

Sov bedre, den store Runtastic-søvnovervåkningsappen, mottok nylig en oppdatering med mange forbedringer og spennende nye funksjoner. Fra iPadizate har vi ønsket oss prøv det og analyser det i denne gjennomgangen å presentere alle nyttige funksjoner.

Appen er kompatibel med både iPhone og iPad, og best av alt, den er helt gratis! Ja, har integrerte kjøp for å låse opp premiumversjonen uten reklame.

Sov bedre: den ideelle løsningen for søvnløshet

Ved å laste ned en av søvnovervåking og spore applikasjoner fra App Store, kunne vi forvente en app full av data og statistikk som noen ganger forvirrer brukeren og ikke tilbyr en hyggelig opplevelse. Sleep Better er ikke en av disse applikasjonene, og er den i tillegg til registrere søvnkvalitet, lar oss forbedre søvnvanene våre og lære hvordan våre daglige aktiviteter direkte påvirker søvneffektiviteten.

sove bedre (1)

På den første skjermen inviterer vi til aktiver boksene som vil påvirke søvnstimene våre (Jeg trente, det er ikke sengen min, jeg spiste sent osv.), Og når jeg klikker på “Start” -knappen, registrerer den automatisk en tid for alarmen.

sove bedre 4

Følgende kategorier vises en omfattende historie med all data og statistikk om nattesøvnen. Den tilbyr også en seksjon spesielt dedikert til Månens faser og til slutt en seksjon med forskjellige justeringer.

sove bedre (2)

Noe av det som har fått oppmerksomheten til Sleep Better mest, er brukergrensesnittet. I sjeldne tilfeller vil vi møtes et så rent, visuelt grensesnitt med veldig myke fargenyanser og behagelig for øyet. Dette vil utvilsomt gjøre Sleep Better til en god følgesvenn ved sengetid.

Hva tilbyr Sleep Better oss?

Sleep Better-applikasjonen for iPhone og iPad har en smart alarmfunksjon som tillater oss våkne til rett tid, med hensyn til et stort antall faktorer relatert til våre daglige aktiviteter som vil gjøre at vi trenger mer eller mindre timer med søvn.

sove bedre 5

Det lar oss også oppdage påvirkning av søvn på fysisk trening, koffein, månens faser, spisevanene våre …

Last ned Sleep Better

Vil du holde oversikten over drømmen din? Test appen ved å laste den ned herfra:

Sleep Better er her for å bli en stor etterspørsel i appmarkedet, et marked fullt av mange treningsapper, søvnovervåking og mange andre relatert til Apple Health-appen. Det er sant det Sov bedre Det er et ideelt alternativ å spore søvn og sove bedre om natten … Men vet du om noen annen bedre app? Synes du det er en god app for iPhone og iPad?