Planeta Red

SPC lanserer ny applikasjon for å kontrollere IoT-utstyr

Firmaet SPC nettopp lansert ny applikasjon for å kontrollere utstyr IOT (Internett av ting eller på engelsk Internett av ting). Denne nye appen er tilgjengelig for Android og iOS.

SPC IoTSPC IoT

SPC (Smart Connection Products), er et teknologiselskap som lanserte mobilterminaler for noen år siden, men svingte for å fokusere mer på andre enheter som smartklokker, elektriske scootere eller høyttalere. De siste dagene har den lansert applikasjonen for CCP IO, som er i stand til å kontrollere et bredt spekter av produkter med samme navn.

Gjennom denne nye applikasjonen vil brukeren kunne lage alt utstyret deres SPC IoT kan samhandle med hverandre.

SPC indikerer at for å installere applikasjonen SPC IoT Du har to alternativer: søk på Apple App Store, Google Play eller tilgang til SPC-nettstedet og last ned fra lenkene du finner der.

Første gang du åpner applikasjonen, må du opprette en konto. Vi må oppgi det geografiske området og kontaktnummeret eller e-postinformasjonen. Vi vil motta en sms eller e-post en sikkerhetskode som du må oppgi for å logge på applikasjonen.

Neste trinn vil være å oppgi et 6 til 20-sifret passord, som inneholder både tall og bokstaver. Deretter vil vi lage et sett med plasser i huset der IoT-teamene våre er og som vi ønsker å kontrollere.

Vi må velge hvilken type utstyr vi vil legge til, med flere alternativer som blant annet LED-strips, termostater, vakuumroboter, lamper, kameraer og luftfuktere.

For at utstyret ditt skal starte søkemodus, må vi koble det til det elektriske nettverket. LED-indikatoren begynner å blinke raskt (2 ganger i sekundet). Hvis enheten ikke går inn i søkemodus, trykker du på knappen for å starte den på nytt i 5 sekunder. Når det er funnet, velg alternativet “Bekreft”.

Vi plasserer vårt Wi-Fi-passord eller velger nettverket hvis det ikke lenger er automatisk tilkoblet. Så vil vi se en stoppeklokke i prosent, som indikerer fremdriften til utstyrsinstallasjonen; Hvis vi av en eller annen grunn ikke kan synkronisere utstyret, må vi gjenta prosessen.

Når hele installasjonsprosessen er fullført, kan vi kontrollere av og på dem så vel som andre aspekter takket være denne SPC-appen.

Via: SPC

Hilsen fra dypet av bytene.