Spesifikasjoner fra Sony Xperia Z2 eller Avatar lekket

Hvis noen for et par år siden hadde fortalt oss at vi kunne sette telefonen i badekaret uten problemer, ville vi vært i tvil om det, men som alltid overrasket teknologien oss med presentasjonen for bare noen måneder siden av Sony Xperia Z. Etter suksessen av dette presenterte Sony oss Xperia Z Ultra, og nå har Sony Xperia Z1 nettopp introdusert dem, som har spesifikasjoner som er verdt å beundre.

Nå, ifølge ryktene som sirkulerte på nettet, ville Sony forberede en ny terminal på Sony Xperia Z2 (C770X) kjent med kodenavnet til Avatar. Hvis vi vurderer at Sony bare tar ut to flaggskip i året, høres dette ganske tvilsomt ut, men på den annen side er ingenting umulig.

De tekniske spesifikasjonene til denne terminalen er, hvis sant, overraskende. Det første som fanger oppmerksomheten vår, er IGZO-skjermen som bruker mye mindre energi enn høyoppløselige skjermer og berøringsfølsomheten er mye bedre. Spesifikt er det en 5,2-tommers IGZO HD Triluminous skjerm med 550ppi.

Når det gjelder de andre spesifikasjonene, vil vi møte en Qualcomm Snapdragon MSM8974AB Chipset-prosessor, 3 GB RAM, kameraet vil ha 20,7 megapiksler og støtte for 4K videoopptak. Batteriet ville ha 3200 mAh og operativsystemet ville være Android 4.4 KitKat.

Bilde av Sony Xperia Z1

Forhåpentligvis eksistensen av denne nye Xperia Z2 De presenterer det for oss for CES 2014. Men husk at alt dette er bare spekulasjoner til Sony ikke si noe annet før vi finner mer informasjon om Xperia Z2 vi vil ikke nøle med å fortelle deg det.