contadores Saltar al contenido

Spill ankommer på Facebook Messenger for iOS

Med mer enn 1000 millioner brukere har WhatsApp tittelen på den mest brukte direktemeldingsapplikasjonen i verden, uten tvil. Men Facebook Messenger har vokst med kjempesteg de siste årene og han er i en veldig fortjent andreplassering.

Ikke overraskende, nettverksalternativet til jeg liker det Det er en stadig mer fullstendig applikasjon som har støtte fra en av veteranene innen sosiale nettverk. Og det vil være mer komplett, fordi spill ankommer på Facebook Messenger.

Hvis du bruker Facebook Messenger på iOS, kan du glede deg over Instant Games

Facebook kunngjorde i dag på sin Newsroom-side, der den rapporterer om alle nyhetene, ankomst av Direkte spill til Messenger. Er om spill brukere kan få tilgang til uten å forlate applikasjonsvinduet. Mellom tilgjengelige titler, det er noen så populære som: Pac-Man, Space Invaders, Words With Friends, Arkanoid, Galaga, Nex og EverWing. Som du kan se, autentiske klassikere som hviler nostalgisk i minnet til mange brukere.

Facebook Messenger-øyeblikkelig spill

Disse spillene når Facebook Messenger med score tabeller, individuelle eller gruppechatter, og den søte muligheten for utfordre venner (eller ikke så venner). Hva trenger vi for å glede oss over Instant Games? Bra nok oppdater til den siste versjonen av Facebook Messenger for iOS og voila. Når denne versjonen er installert, vises et ikon for spill nederst i chatten.

Selv om den har gode tall, er sannheten at Facebook trenger et løft som etterlater kritikken den har vekket med kontroversielle tiltak for personvern. Et godt eksempel på dette er tilfelle utveksling av brukerdata med WhatsApp – eid av Zuckerberg-selskapet siden 2012 – og hvilket har blitt satt på pause av Facebook, etter at forskjellige reguleringsinstitusjoner åpnet etterforskning.

Se på | Facebook Messenger inkorporerer hemmelige chats med end-to-end-kryptering

Facebook Messenger Instant Games-titler

Et annet eksempel på endringer som brukere ikke har likt, er det av annonsere meldinger gjennom Messenger, en måte som Facebook vil sette inn annonser i mate av nyheter. Ved å klikke på disse vil brukerne bli omdirigert til en Messenger-chat med den annonserte signaturen. Heldigvis er det ikke noe obligatorisk, fordi det sosiale nettverket vil tillate brukere å blokkere denne typen samtaler.

I alle fall inkludering av klassiske og populære spill på Facebook Messenger Det kan gi det løftet som verdens mest brukte sosiale nettverk trenger for å holde meldingsappen din vokser. Vi spiller?