free estadisticas Saltar al contenido

Spill inn skjermen på din iPhone eller iPad med Acethinker iPhone skjermopptaker

abril 29, 2020

Hvis du leter etter et program for å garbbe skjermen på iOS-enheten din, ikke flytt, for i dag skal vi snakke om Acethinker iPhone Screen Recorder. Det handler om et veldig brukervennlig program som du kan spille inn skjermen på iPhone eller iPad uten å måtte jailbreak.

Takket være Acethinker iPhone Screen Recorder kan du ta opp skjermen på iOS-enheten din ved å koble den til datamaskinen trådløst, takket være AirPlay-funksjonen til iOS. På denne måten Du kan spille inn egne opplæringsprogrammer, spillutstyr eller hva du enn kan tenke på og deretter dele det på nettverket.

Acethinker iPhone skjermopptaker

Neste vi forteller deg Flere detaljer om Acethinker iPhone Screen Recorder i tilfelle du er interessert. I tillegg finner du på slutten linken for å laste ned applikasjonen. La oss dra dit

Det har aldri vært så enkelt å spille inn skjermen på iOS-enheten din!

Som vi tidligere har sagt, er Acethinker iPhone Screen Recorder et verktøy som Dra nytte av AirPlay-funksjonen til iOS for å koble enheten til datamaskinen. På denne måten kan du se skjermen på iPhone eller iPad på en stor skjerm og spille inn i full sikkerhet.

Acethinker iPhone skjermopptaker

I tillegg vil du ikke miste bildekvaliteten ved å koble deg trådløst gjennom AirPlay Acethinker iPhone Screen Recorder er i stand til å vise skjermen til mobilen eller nettbrettet i HD. Når du spiller inn, kan du bestemme når du vil starte eller stoppe innspillingen direkte fra datamaskinen din, så det vil være mye mer behagelig å spille inn spill, et FaceTime-anrop eller noe annet du kan tenke på.

Når iPhone eller iPad er tilkoblet, vises skjermen på datamaskinen og alt du gjør på enheten din vil bli sett på dataskjermen i sanntid. På den annen side må det sies at Acethinker iPhone Screen Recorder gjør tilgjengelig for brukeren forskjellige verktøy og innstillinger for å gjøre innspillingen av iPhone- eller iPad-skjermen tilfredsstillende deres behov, for eksempel kan du konfigurere videoutgangen, oppløsningen, kvaliteten lyd og mye mer.

Acethinker iPhone skjermopptaker

Få Acethinker iPhone Skjermopptaker til den beste prisen

Det kan du Lær mer om Acethinker Screen Recorder for iPhone på det offisielle nettstedet:

Hvis du ikke er sikker på om det vil fungere for deg, kan du prøve å laste ned prøveversjonen gratis. Den fullstendige versjonen har en offisiell pris på $ 39,95 – omtrent 35,50 euro -, selv om den akkurat nå er i salg for $ 29,95 (26,60 euro).

men du kan ha det enda billigere, til bare 19,95 dollar, det vil si 17,70 euro, for å være en iPad-leser. For å gjøre dette, må du kjøpe det gjennom en av disse koblingene:

Du kan også teste programmet ved å laste det ned fra disse koblingene: