Uncategorized

Spill merker online med Badges Movistar Team

I en tid hvor teknologi dominerer livene våre, ønsker mange av oss å se tilbake og glede oss over de enkle tingene. Men med et samfunn der vi ikke lenger kan leve uten smarttelefon … hvorfor ikke blande tradisjon og modernitet? Nå kan du det spill merker online med Badges Movistar Team, en veldig interessant app for Android og iOS.

For de som ikke husker det, er platene et tradisjonelt spill der de nevnte flaskelokkene brukes, som representerer løpere. Med en flikk av tommelen vi må føre dem langs en krets som er lagt ut på bakken uten at de faller ut. Målet er å bruke så få skudd som mulig for å nå målet.

Vel, Movistar har gjenopprettet spillet for smarttelefoner med det mål heier på Movistar Team, sykkellaget som sponser. I spillet vil vi legemliggjøre de forskjellige virkelige syklistene i laget, vi vil samle poeng og vi vil til og med ha en online modus for å møte andre menneskelige spillere.

Bilde - Spill merker online med Badges Movistar Team

Chapas Movistar Team kan spilles fra nettversjonen eller i Vive Fan-appen, som samler andre spill. Her er lenken du trenger Last ned Live Fan for Android eller iOS fra de offisielle butikkene på hver plattform:

Last ned Live Fan for Android

nedlasting

Last ned Live Fan for iPhone / iPad

nedlasting

Så nå kan du spille merker på nettet med Badges Movistar Team, en morsom tittel som krever dyktighet nå målet uten å overskride antallet tilgjengelige skudd. Selvfølgelig har det blitt klart at tradisjonelle ideer kan kombineres med de nyeste teknologiske innretningene, og vi kan underholde oss mye i prosessen.

Hva synes du om Chapas Movistar Team? Skal du prøve det, eller synes du ikke at disse spillene i løpet av livet er attraktive?

Botón volver arriba

Annonseblokkering oppdaget

Du må fjerne AD BLOCKER for å fortsette å bruke nettstedet vårt TAKK