contadores Saltar al contenido

Spill musikk fra din iPhone fra Xbox eller Chromecast med AirMusic

I dag, vi vil alle dele musikken vår for å lytte til den på TV-en eller høyttalerne våreImidlertid har mange av oss ikke riktig utstyr. Hvis det er tilfelle, ikke fortvil, i denne artikkelen skal vi snakke om AirMusic, et program som du kan spille av musikken din på videospillkonsollen eller Chromecast.

Det kan interessere deg | De 3 beste musikkappene du ikke kan gå glipp av på iPhone

En app i konstant utvikling

AirMusic Music

Appen har faktisk vært i App Store i lang tid, noe som gjør den kompatibel med flere datamaskiner med hver oppdatering som går.

Med appen vi kan lytte til musikkbiblioteket vårt fra PS3, Xbox 360, Chromecast og nesten alle andre enheter som er i stand til å spille musikk gjennom DLNA. Det gir oss også muligheten til å reprodusere det på datamaskinen vår, uten behov for kabler eller enheter.

Vi anbefaler deg | Slik overfører du musikk mellom Apple Music, Spotify, iTunes og YouTube

ulemper

Apple-Music1-640x336

Selv om alt virker veldig fint, applikasjonen har fortsatt noen ting å forbedre og legge til. For eksempel, hvis vi har appen i bakgrunnen, må vi åpne den hvert tiende minutt slik at musikken fortsetter å spille, noe som kan fjerne litt flyt.

Det kan interessere deg | Slik overfører du musikk til din iPhone 7 fra PC eller Mac

På den andre siden, appen støtter ikke gammel musikk kjøpt fra iTunes, siden dette har DRM, men du kan alltid reprodusere den nye, siden den selges uten denne beskyttelsen.

Det siste, men kanskje det viktigste, er det vi kan ikke spille musikken vår fra Spotify eller noen annen strømmetjeneste. Vi har bare muligheten til å høre sangene vi har lagret i minnet til terminalen.

konklusjoner

AirMusic musikk ios

Bruken når det gjelder funksjonalitet er utmerket. Det har de nødvendige alternativene for å spille musikken vår på andre enheter raskt og enkelt, og med tillegg som vil øke kvaliteten eller brukeropplevelsen. Hvis du ikke blir plaget av de få ulempene det kan ha, anbefaler vi deg å laste ned den.

Søknaden er betalt, så hvis du vil installere den på iPhone-en din, må du betale et lite beløp.

Det kan interessere deg | De 5 beste musikkutstyrene du kan bruke med iPhone, iPad og Mac denne høytiden

Har du prøvd det ennå Kommenter hva du synes!