Uncategorized

Spotify-oppdatering: ny radio, navigasjon og tilpassede søk

Spotify Det har blitt en av disse viktige applikasjonene på alle enheter. Å ta musikk overalt er ikke lenger et problem takket være smarttelefoner, så det er bra at det finnes apper der innovasjon blir en norm. I dette tilfellet snakker vi om et sett med oppdateringer som har gjort Spotify til en enda mer komplett musikkplattform. Her forteller vi deg alle detaljene som Premium seksjon av appen for å introdusere innovasjoner som allerede ble forespurt av brukere.


Samsung Galaxy S10: nye data om fingeravtrykssensoren


Spotify for Android er oppdatert med oppmerksomhet på personalisering

De Spotify Premium-brukere er på hell. Oppdateringer har nådd en applikasjon som kontinuerlig er nyskapende, og som denne gangen har søkt å gjøre ting lettere for de mest fremtredende profilene. Tilpasning av innhold har blitt høydepunktet av en oppdatering i “Radio” og “Explore” -ikonene er fjernet fra nederste navigasjonsfelt. Nå vil bare tre alternativer være tilgjengelige: “Hjem”, der anbefalingene vil være, “Søk”, hvor du kan finne favorittlåtene dine, og “Ditt bibliotek”, som fremdeles er stedet der spillelistene er. .

Imidlertid a ny søkeside Ligger øverst der brukeren kan søke gjennom et uendelig antall sjangre, kategorier eller spillelister. En ny måte å søke på appen som baserer anbefalingene på vanene til hver bruker. Med andre ord, en mye mer personlig måte å finne musikken du liker så raskt som mulig. En annen bemerkelsesverdig endring er funnet på radioen. En seksjon kalt Artist Radio hvor du kan lytte til favorittartistene dine uten å måtte ty til spillelister. Her kan du også se intensjonen om å tilpasse appen av Spotify.

Uten å glemme et sett med navigasjonsforbedringer som gjør Spotify for Android til et mye mer intuitivt verktøy for brukere der det å oppdage ny musikk blir en mye enklere oppgave. Den nye oppdateringen er nå tilgjengelig i Google Play Store og vil være tilgjengelig for alle brukere som har en Premium-konto åpen.


Honor 8X og 8X Max oppdatering med store endringer


Kilde / Spotify

Botón volver arriba

Annonseblokkering oppdaget

Du må fjerne AD BLOCKER for å fortsette å bruke nettstedet vårt TAKK