Star Wars Battlefront med nytt gratis innhold

Det er på tide å snakke med deg om den mest lekne og morsomme siden ved databehandling, og nei, vi refererer ikke til porno men til videospill … Hvis vi tenker på et videospill, vil det sannsynligvis komme til tankene Star Wars Battlefront, et av de siste videospillene i sagaen om Stjerne krigen.

Den siste utgitte filmen av denne sagaen, vi snakker om Star Wars Force løsnet (Star Wars: The Force Awakens) har hatt en sterk hype det siste halvåret i fjor, for ikke å nevne at vi fortsatt er fordypet i en sterk markedsføringskampanje rundt denne filmen. I videospill er den som er ansvarlig for å “vekke” vårt ønske om å leve universet mer starwarian har korrespondert med videospillet som angår oss i dag Star Wars Battlefront.

Star Wars Battlefront

I dag ville vi snakke om nettopp videospillet, Star Wars Battlefrontsiden denne har ny gratis innhold tilgjengelig for nedlasting. Innhold som lar oss spille på den mytiske planeten Tatooine i Blast, Droid Run, Drop Zone, Hero Hunt-modus og også Heroes vs Villains-modus.

Takket være det nye innholdet kan vi også utstyre Luke Skywalker- og Han Solo-karakterene med de nye draktene med Hoth-temaet, slik at begge karakterene ikke blir kalde …

Men endringene introdusert med dette ny DLC de er ikke bare estetiske. Med det nye Star Wars Battlefront DLC, vil spilleren ha muligheten til å lage private spill, noe som vil gjøre oppgaven med å spille med vennene våre enklere.

I tillegg til nyhetene som vi har fortalt deg, ble nye daglige utfordringer og samfunnsarrangementer også lagt til spillet med sikte på å få raskere studiepoeng og låse opp.

Har du allerede spilt Star Wars Battlefront? Vi avventer dine meninger om dette spillet i kommentarene …

Hilsen fra dypet av bytene.