Star Wars: The Old Republic gitt ut

Star Wars: The Old Republic

Elskere av den galaktiske sagaen om George Lucas og av MMO (Massive Multiplayer Online, Massive Multiplayer Online Games) er heldige. I dag lanseres den over hele verden Star Wars: The Old Republic, a MMORPG Ligger i Lucas-universet, vil det glede fans av denne typen spill. Bioware, utvikleren av spillet, håper å kunne nå store høyder av popularitet, og å være det naturlige stafetten til den allmektige World of warcraft i den massive online spillindustrien.

Dette er den andre gjesten om star wars univers i MMO-området, etter det nylig avlyste prosjektet Star Wars Galaxies, som tjente til å innovere og ta første skritt i bransjen, men som ikke har klart å opprettholde seg over tid.

Bioware har vært basert på franchisen til Riddere av den gamle republikken, Et annet av de mest populære spillene i Star Wars-sagaen for datamaskiner. Som et resultat av dette har han utviklet hele universet som vi kan glede oss over i Den gamle republikk. Vel vitende om at en av dens styrker er historieutviklere har prøvd å lage en solid og engasjerende historie ikke bare for fans av den galaktiske sagaen, som er mange flere på den annen side, men også for enhver spiller som vil inn i universet til dette nye massive flerspillerspillet, som har visse likheter med rollespill som for selve komplekse argumentet, og absolutt beslutningskraft som vi vil ha i løpet av spillet.

Gutta på Bioware vet at å bruke Star Wars-universet som en påstand, er et tostrøpt sverd. På den ene siden skal du tiltrekke mange mennesker bare med tittelen på spillet (det anslås at før den offisielle avgangen til spillet allerede kunne det være og halvannen million spillere i sine beta-versjoner), men disse menneskene burde det føler meg identifisert med spillet, og forventer mye av et Star Wars-relatert produkt. Av denne grunn har det ifølge medlemmene av Bioware blitt lagt spesiell vekt på tomten, for ikke å skuffe noen heftig fan av sagaen, og samtidig tilby en dynamisk og originalt spill med en annen historie.

Det ser ut til at det er dette poenget, argumentet, intrahistory, den som gjør spillet flott, uten store nye funksjoner eller revolusjonerende modus, følger i fotsporene til andre lignende MMO-er når det gjelder spillbarhet, men plottet hans kan gjøre ham til en av de mest fremragende av sjangeren.