Starbucks App er nå kompatibel med Apple Pay

Apple Pay er en ny mobilt betalingssystem som Apple presenterte 9. september 2014 i en Keynote. Takk til teknologi NFC, Passbook og Touch ID Vi kan gjøre kjøp i spesialforretninger fra blant annet iPhone 6, iPad Air 2 eller Apple Watch.

For noen uker siden oppdaget vi det Apple Pay vokste brutalt og at Apple ansette nye ansatte for å utvide mobilbetalinger på andre kontinenter, og i dag har vi lært det en ny handel vil bli støttet: Starbucks.

starbucks-apple-pay (1)

Hvis du vil vite det mer informasjon og detaljer om Apple Pay Vi oppfordrer deg til å besøke vår seksjon dedikert til det og lære hvordan du konfigurerer den i denne artikkelen.

starbucks-apple-pay 7

Starbucks blir med Apple Pay-kompatible apper

Apple Pay kan brukes nå i mange butikker, butikker og butikker i USA Og Starbucks har sluttet seg til den lange listen over kompatible apper. Blant de viktigste vi kan fremheve Apple Store, McDonalds, Nike, Foot Locker, Disney eller den offisielle MLB-appen, Baseball League.

starbucks-apple-pay 6

Til tross for at kaffesalgsselskapet sto på den opprinnelige listen over tilknyttede selskaper til Apple Pay ved lanseringen, var det først i dag (etter mange måneder) Starbucks har oppdatert appen sin med denne funksjonen og full kompatibilitet med det nye betalingssystemet til det bitne eplefirmaet.

starbucks-apple-pay 9

For øyeblikket er Starbucks Apple Pay-støtte bare tilgjengelig gjennom applikasjonen for å laste inn kortet vårt, noe som betyr at brukere ikke teknisk sett fortsatt vil ha muligheten til å betale for en kaffe ved hjelp av Apple Pay. Dette er på grunn av selskapet bruker gamle salgssteder De tillater ikke overføringer fra NFC.

Men de kan det bruk strekkoder med et skannersystem, og dermed tillate mobilbetalinger på sin egen måte.

starbucks-apple-pay (2)

Ikke gå glipp av CNN-intervjuet med Howard Schultz, administrerende direktør i Starbucks, om Apple Pay og dens “frenemistad”:

Oppdateringen bringer også noen Forbedringer i brukerens grensesnitt av Starbucks-menyer og typiske feilrettinger, pluss stabilitetsforbedringer. Men den er fremdeles ikke kompatibel med skjermbildene til iPhone 6 og 6 Plus.

starbucks-apple-pay (5)

I tillegg til at vi ikke kan bruke Apple Pay i Spania, for øyeblikket, vil vi dessverre ikke kunne bruke applikasjonen, siden i vårt land den offisielle Starbucks-appen ennå ikke er lansert, utrolig men sant.

Hvordan fungerer Apple Pay?

For å bruke dette mobile betalingssystemet fra Apple må vi ha en iPhone 6, 6 Plus, iPad Air 2, iPad Mini 3 eller Apple Watch. Ved å henvende seg til iOS-enheten vår til en trådløs leser aktivert i noen av butikkene eller butikkene og Klikk på Touch ID Vi har gjort et kjøp på sekunder, uten å måtte lete etter penger eller ta ut lommeboken vår for å betale.

Vi anbefaler deg: Slik konfigurerer du og bruker Apple Pay på iPad.

Skal du bruke Apple Pay? Synes du det er nyttig? Vi håper din mening i kommentarene