StarCraft 2: Legacy Of The Void, vi viser deg videoen til lanseringen

Starcraft Det er et av de spillene som markerte historien til videospill. Jeg tror at få spillere som har spilt med denne sagaen vil glemme kinematikken som denne episke historien begynte med.

Men det er ikke bare at dette videospillet har forelsket seg i mange videospillfans, vi kan nesten si det takket være Starcraft En hel revolusjon begynte da det var vendepunktet hvor online spillsendinger ble populære, og det var også begynnelsen på utseendet til mesterskap og spillerligaer.

StarCraft 2: Legacy Of The Void

I dag ønsker vi å snakke om kunngjøringen fra Blizzard tidligere denne måneden som bekreftet det StarCraft 2: Legacy of the Void blir offisielt utgitt 10. november. Vi er sikre på at mange spillere venter på utgivelsen, og nå takket være en ny video utgitt av Blizzard, kan vi lære mer om historien til den kommende tittelen på sagaen.

Kallenavnet “Claim”, dette er en video du bør se før du begynner å spille med denne utvidelsen, ettersom den gir litt mer bakgrunn og setter oss i sammenheng. Spillere som planlegger å spille bare denne utvidelsen, vil kjenne historien slik at de kan sette mer pris på spillet. For de som hører om Legacy of the Void for første gang, vil vi fortelle deg at dette er den tredje og siste delen av franchisen. StarCraft 2.

Et annet interessant poeng i dette nye spillet er at i denne tittelen historien som StarCraft startet for noen år siden vil konkludere, så det er interessant å vite hva som vil skje med noen av våre nåværende favorittfigurer som Kerrigan, Raynor og etc. siden vi får se hvordan historiene deres konkluderer. Noe som også betyr at kommende StarCraft-titler i fremtiden kan starte med en helt ny historie, som kan puste nytt liv i sagaen.

Utvidelsen vil bli solgt som et frittstående spill, noe som betyr at det originale spillet ikke vil være nødvendig StarCraft 2 å spille den. Forhåndsbestillinger kan nå gjøres, som koster $ 39.99 for standardversjonen og $ 59.99 for den digitale deluxe-versjonen. Hvis du er interessert, er det best å gå til Blizzard-nettstedet for å gjennomføre hele forhåndsbestillingen.

Hilsen fra dypet av bytene.