Steam Controller, den nye Valve-kontrolleren

Dampkontroll

Først var det et operativsystem Steamos, så kom kunngjøringen om konsollene som er i ferd med å ankomme, den såkalte Dampmaskin. Og Valves siste kunngjøring har vært lanseringen av fjernkontrollen eller kontrolleren som er ment å være den siste delen av banen som Valve valgte for å få oss ut av stasjonære PC-er og ta oss med til stuen til hjemmene våre.

Valves nye kontroller fjerner styrespakerDet vil si spakene vi brukte for å kontrollere figurene våre i videospill og erstatte dem med to berøringspaneler med høy oppløsning. De nye kontrollene lover oss super nøyaktig taktil tilbakemelding ved å bruke to resonante lineære aktuatorer for å sikre at det fysiske aspektet ved å spille med en kontroller ikke går tapt. Også kontrolleren vene har også en firekvadrant berøringsplate midt på enheten.

I samsvar med Ventil Hvert spill som vi har på Steam fra de eldste, nåværende eller de som kommer, kan spilles med denne nye kontrolleren.

Dampkontroll

Tradisjonelle konsollkontrollere eller -knotter har aldri vært i stand til å matche presisjonen og funksjonaliteten til perifere enheter som er tilgjengelige på en PC. Det er grunnen til at mange sjangre av spill, for eksempel sanntids strategititler, aldri har “curdled” på konsoller, selv om de forblir enormt populære på PC-plattformen. Valve hevder at denne nye kontrolleren er i stand til større presisjon og nøyaktighet enn nåværende kontrollere, så den vil være i stand til å erstatte tastaturet og musen hvis spillerne ønsker å bytte.

Kilde: Steam

Hilsen fra dypet av bytene.