Sterke grunner til ikke å kjøpe 16 GB iPhone eller iPad

Sterke grunner til ikke å kjøpe 16 GB iPhone eller iPad

Mobiltelefonene våre har blitt hovedlageret for multimediainnhold og dokumenter. De er den viktigste ressursen for å konsumere video, fotografering og musikk med et stadig viktigere verktøy i løpet av arbeidsdagen vår.

Vi vet alle de store fordelene som disse terminalene har i denne forbindelse, men de har en ulempe, vi snakker om lagring. Med hver dag som går blir plassen vi har kortere for å lagre våre dokumenter eller multimedia på iPhone eller iPad.

Realiteten er at vi, takket være den stadig voksende skyen, har mer plass til å lagre alt vi ønsker og få tilgang til dem uansett hvor vi er, hvor som helst i verden. Apple bryr seg om dette, og vi så allerede hvordan I de nyeste iPhone 6- og iPad-modellene gjorde det hoppet til 64 GB i sin andre versjon med mer kapasitet, og eliminert 32 GB-versjonen som hadde vært blant oss til da. Men sannheten er at 16 GB-modellen fortsatt vedvarer, og prisen gjør den til hovedalternativet for mange mennesker som ønsker å få tak i en Cupertino-telefon eller nettbrett.

Grunnen-buy-iphone-16-gb-3

Nå bruker applikasjoner mer lagring

Til nå hadde Apple bestemt en lagringsgrense som applikasjonene som vi lastet ned fra App Store ikke kunne overskride. Den linjen fortsetter, nyheten er at Apple har utvidet seg fra 2 GB som ble opprettet i 2008 til 4 GB som en app kan okkupere fra dette øyeblikket.

Dette betyr at vi fra nå av kan laste ned en applikasjon på vår iPhone 6 eller iPad som veier en enorm 4Gb. Dette fører med seg trusselen om at det kan utgjøre lagringen som vi har i terminalen vår. Å ta hensyn til at noen applikasjoner som Rdio tar opp 5,4 GB, 2 GB bilder og så videre, å ha en 16 GB iPhone eller iPad virker som et eventyr når det gjelder lagring av applikasjoner og dokumenter.

Grunnen-buy-iphone-16-gb-2

Denne økningen er ikke på et innfall, og er den fra lanseringen av iPhone 6, med tilhørende skjermøkning, betydde at bildene som følger med appene, er større, og dermed øker plassen de opptar på enheten vår. For at utviklere kan programmere med fokus på å tilby en bedre brukeropplevelse, har Apple syntes det er praktisk å øke størrelsesgrensen for applikasjoner.

Apple kvalifiserer i sin pressemelding visse ting i denne forbindelse. Det viktigste er at, som etablert med utgivelsen av iOS 7 i 2013, Vi kan bare laste ned en applikasjon for iPhone og iPad fra App Store gjennom mobilnettet vårt hvis det veier 100 Mb eller mindre. Vi sikrer dermed at vi ikke bruker opp dataraten med nedlasting eller oppdatering.

grunner-ikke-å-kjøpe-iphone-ipad-16-gb-1412

Til tross for at skylagringstjenester tilbyr fordeler i dag, er sannheten at applikasjoner, spill og filer har en tendens til å okkupere mer og mer med forbedring av grafikk, kameraer og funksjoner, så hver dag trenger vi mer plass så Fra iPadizate anbefaler vi at du velger modeller med større kapasitet enn de på 16 GB.

Sannheten er at ikke mange applikasjoner veier like mye GB, men dette vil være veldig nyttig for videospillutviklere som vil kunne tilby mer forsiktig grafikk. Av denne grunn, som de sier i AppAdvice, hvis du tenker å kjøpe en iPhone eller en iPad, kanskje du bør vurdere alternativet 64 GB bedre enn 16 GB.