Sterkt etterspørsel etter iPhone 5s og 5c kan hjelpe iOS ikke-fragmentering

Den nye iPhone-en kan hjelpe “ikke-fragmenteringen” av iOS

De nye iPhonene er en suksess i markedene der de allerede er lansert. Deres tall beviser det. På bare tre dager solgte Cupertino-selskapet 9 millioner enheter. Og hvis suksessen ikke har vært større, skyldes det at iPhone 5s er lite tilgjengelig. Denne suksessen, i tillegg til å rapportere store fordeler til selskapet, kan bidra til å styrke iOS-systemet.

En ny studie av Pus, et sporingsselskap for nettannonser, bemerker at, bare tre uker etter at Apple ga ut den nye iPhone, iPhone 5 og nye modeller utgjør allerede 40,6% av all iPhone-nettrafikk.

Nye iPhones hjelper deg med å forhindre fragmentering av iOS som Android

Hvordan kan disse dataene hjelpe iOS? Teoretisk sett er den nye iOS 7 kompatibel med iPhone 4 og oppover. Men vi vet allerede at i virkeligheten fungerer iPhone 4 ganske regelmessig med iOS 7. Dette kan ha noe med det å gjøre, eller Apple-brukere kan ganske enkelt like å ha det siste, men det som er klart er at Det er veldig aggressivt å oppdatere til nye smarttelefoner.

iphone-5S-sensor

Denne oppgraderingen på maskinvarenivå hjelper de fleste brukere har iOS 7 installert. De fleste av de nye iPhonene som ble solgt i USA i fjor var iPhones 5. Det ser ut til at trenden i år fortsetter, til og med har økt etter hvert som selskapet lanserte to terminaler.

Allerede forrige måned observerte Chitika at 36,5% av iPhone-trafikken kom fra en eller annen modell av iPhone 5-linjen tallet har økt med mer enn 10%. I følge selskapet, hvis denne trenden fortsetter, vil Apple ha om noen måneder “Til flertallet av kundebasen ved å bruke en iPhone som er mindre enn halvannet år gammel”.

iPhone-5s-iphone-5c

Akkurat det motsatte skjer på Android. Veksten på Google-plattformen har vært enorm, spesielt på grunn av Samsung-terminaler, men flertallet av høyt volumforsendelser har kommet fra lavendelterminaler, enheter som er utstyrt med gamle versjoner av operativsystemet. Salget av high-end Android-terminaler, for eksempel Galaxy S4 eller HTC One, har vært mye lavere enn forventet.

Denne informasjonen gjør nok en gang iOS er mye mer attraktiv for enhver utvikler. Når de kommenterer Appleinsider, kan ikke Android-utviklere dra full nytte av de nye funksjonene som tilbys av de mest moderne versjonene av systemet, siden de fleste enheter ikke har dem installert. I iOS skjer dette imidlertid ikke, på den ene siden på grunn av den store adopsjonen av den nye versjonen, og på den andre siden fordi alle Apple-smarttelefonene som selges er high-end.

Hva tror du? Tror du at fragmentering i iOS er nesten umulig?