Sterkt krav fra iPhone 7 bidrar til Android-avslag

Adopsjonen av iOS har vokst en 5,2% i det amerikanske markedet i løpet av tredje kvartal 2016. Dette har skjedd, delvis takket være sterk etterspørsel etter iPhone 7 og iPhone 7 Plus.

Lauren Guenveur, direktør for forbrukere av Kantar Worldpanel ComTech Han nevnte nylig at iPhone 7 og iPhone 7 Plus-modellene får en umiddelbar innvirkning ved å bli de mest solgte smarttelefonene i september måned med ingenting mer og intet mindre enn 17,1% av salget.

“Det høye salget av iPhone 7 og den senkte prisen på iPhone 6s, den nest mest solgte enheten i september, har bidratt til en total vekst på 34,2% av iOS.”

Smarttelefon (1)

Noen går opp, mens andre går ned …

For hans del, Android har falt 3,3% i samme periode (i USA) med en nedgang fra 66,7% til 63,4%. Bytter Android-brukere over til iOS?

Men alt som glitrer er ikke gull. I Tyskland har iOS-adopsjonen faktisk sunket fra 17,5% til 15%. I Kina har det også gått ned, fra 18,7% til 14,2%.

Smarttelefon (1)

Det er som det kan være, det er noen veldig interessante data om rapporten levert av analytikere ved Kantar Worldpanel ComTech. For eksempel det faktum at iPhone SE fortsetter å seire med stil i Storbritannia, med 8,5% av salg av smarttelefoner i markedet i løpet av dette kvartalet.

iphonese-select-2016

Med dette sagt kan vi uten frykt for å ta feil si at iPhone 7 og iPhone 7 Plus har overgått alle forventninger og er langt fra skuffelsen mange forbrukere forventet, i det minste i kommersielle termer.

Mer om iPadizate | Apple avslører adopsjonsfrekvens på 54% for iOS 10

Hva tror du, folkens? Tror du iPhone 7 og iPhone 7 Plus vil selge så bra i Spania? Og i resten av de spansktalende landene?

Kilde | Cult of Mac