contadores Skip to content

Steve Jobs var ikke imot en iPad mini

I 2011 Eddie Cue, Apples senior vice president for Internal Services, skrev en e-post til Scott Forstall, senior vice president for iOS, der jeg sa at daværende administrerende direktør i Apple, Steve JobsJeg hadde halvparten akseptert ideen om å lage en iPad mini. Disse dataene har vi selvfølgelig kjent gjennom rettssaken mot eplet mot Samsung. Bryan Bishop, av Kanten, Han sier:

“Forstall har vist en e-post fra 2011 der Eddy Cue sendte en artikkel fra en journalist som skrev på iPad etter å ha brukt en Galaxy Tab. Cue skrev: “Etter å ha brukt Samsung Galaxy Tab, er jeg enig i mange av kommentarene om at det er et marked på 7 tommer, og at vi bør gjøre en. Han nevnte dette for Steve noen ganger før Thanksgiving, og jeg syntes han var veldig lydhør forrige gang. ”

Mange ganger har vi lest, kanskje noen ganger utenfor kontekst, det Steve Jobs Jeg trodde at et 7-tommers nettbrett var ubrukelig og det ville ikke ha en 7.x tommers iPad.

Det er det samme Steve JobsSelvfølgelig sa du en gang at ingen ønsket å se videoer på en iPod, før du la videoen på iPod; og at Apple aldri ville lage en telefon før hun introduserte iPhone; og at ingen ønsket å lese før han opprettet iBooks.

Konsernsjefens offentlige uttalelser er bare det, offentlige uttalelser med all strategien, inkludert feilretning, som kan være involvert. De er ikke veiledende i det hele tatt hva en administrerende direktør mener. I tilfelle av Steve Jobs, sa hva folk ønsket å høre i et bestemt øyeblikk.

Den kommenterte e-posten er en intern kommunikasjon der antagelig Eddy Cue sa han til Scott Forstall hva jeg ønsket å høre den gangen.

Imidlertid det Steve Jobs Når han sa at 7-tommers-nettbrettene var forferdelig, benekter han ikke sannsynligheten for at Apple vurderte å lage en iPad mini. Også, Steve Jobs Han refererte til de eksakte 7-tommers nettbrettene, akkurat som konkurransen gjorde den gangen, og med operativsystemer som ikke ble optimalisert og ikke fungerte bra. Egentlig disse tablettene hvis de er fæle, som Steve sa.

Tim Cook en gang sa at det som imponerte deg mest med Steve Jobs var evnen til å ombestemme seg, for å endre retning i utrolig fart.

Hvis Apple bestemmer seg for å starte en iPad mini vil være helt annerledes til 7-tommers nettbrett så langt, det er det ingen tvil om. Hvis det lykkes eller ikke, vil det være noe annerledes enn det du refererte til Steve Jobs i 2010. Det er mulig at han i 2011 var mer mottakelig av veldig spesifikke grunner.

Hvis Apple lanserer en iPad mini, vil det ikke være et 7-tommers nettbrett, det vil være 7,85 inches.

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!