contadores Skip to content

Steve Wozniak liker ikke den nye iPad Air og iPad Mini Retina

Den nye iPad Air og iPad Mini Retina overbeviser ikke Woz

Steve Wozniak, Apple-grunnlegger tilbake i 1976, avslørte på scenen til Apps World i London at den nye iPad Air og iPad Mini Retina som ble presentert denne uken, er ikke noe for ham.

Under talen sin forklarte han for publikum at han ikke kunne se presentasjonen, siden han reiste til London-stevnet, men at han ikke i det hele tatt ble imponert da han så de nye enhetene.

steve-wozniak-apps-world

Selv om den i nye iPad Air er 20% tynnere enn den forrige, så vel som lettere, Wozniak er mer bekymret for lagringskapasiteten til nettbrett.

Han snakket om iPad Air og kommenterte:

“Ja, det er tynnere, men jeg ønsket mer lagringskapasitet. Jeg har ikke bredbånd hjemme, så jeg har alle filene mine på iPad. Så jeg forventet at Apple skulle ha en 256 GB iPad … ”

Tilsynelatende forventet mer lagringskapasitetBlant annet spøkte han, for å bære alle episodene av “Big Bang teorien”På iPad-en din. Wozniak presiserte at han snart ga sin “dom” til sin kone: “Jeg mailet min kone og sa at jeg ikke ville ha en av dem

Ja, du har lest det riktig, og du kan bli så overrasket som vi, Apple-grunnleggeren har ikke bredbåndsinternett hjemme. Det vekker virkelig oppmerksomhet.

Steve Wozniak forventet ny iPad med større lagringskapasitet

wozniak-ipad

Han ga nærmere detaljer om bredbåndsproblemene sine, og uttalte at han ikke kunne kjøpe eller leie en film på iTunes og se den umiddelbart, men han må vente, siden tjenesten til telefonselskapet hans er elendig og i løpet av ventetiden blir han lei. Han fortsatte å huske andre ganger:

“Det er veldig trist, det var jeg som hadde en 1MB-linje på sin dag, da alle hadde telefonforbindelse. Han var kongen på bakken. “

Tilsynelatende ville co-grunnleggeren av Cupertino-selskapet, som våre kolleger fra CNET hevder, ha gjort foretrakk å satse på en større lagringskapasitet, for å kunne beholde alle dokumentene og filene du ønsker i stedet for å være lettere, av den nye A7-brikken, Retina-skjermen eller reduksjonen i tykkelsen og vekten på enheten.

ipad-luft-omriss

Det er kjent for alt det Lagring er et av de svake punktene til Apple-enheter og at til tross for klager fra noen av sine kunder og følgere (som Woz for eksempel), forventes det ikke at Apple vil øke denne lagringskapasiteten snart, i hvert fall ikke før neste generasjon og for det er det fortsatt lang tid (muligens en år).

Den nye iPad Air er tilgjengelig i fire forskjellige kapasiteter, den største er 128 GB (og selvfølgelig også den dyreste). Denne kapasiteten ser ut til å være utilstrekkelig for Woz, i det minste i hans nåværende situasjon uten god bredbåndstilkobling.

Vi vil ikke ha noe imot om Apple lanserte modeller med større lagringskapasitet. Tror du 128 GB er nok, eller vil du se flere kapasiteter?