contadores Skip to content

Stor skjerm og ny stylus vist i gjengitte bilder av iPad PRO

Vi snakker fortsatt om iPad PRO, men denne gangen for å vise noen gjengitte bilder der du kan se størrelsen som iPad PRO ville ha, sammenlignet med de andre modellene og en tilnærming til hvordan den ryktet Stylus som ville følge med det nye Apple-nettbrettet ville være .

Gjengitte bilder av iPad PRO

Nedenfor viser vi deg et bilde laget av 3D-designeren og modellereren, Martin Hajek, som han har publisert på bloggen sin, og som godt kan posere som et skikkelig bilde, på grunn av hvor bra den fungerer.

skjerm-stylus-rendret-bilder-ipad-pro-2

Designeren har basert på de siste ryktene som har dukket opp fra iPad PRO for etableringen av dette konseptetEttersom den vil ha en enda større skjerm enn opprinnelig antatt, vil den være mellom 12,2 og 12,9 inches i størrelse.

På den annen side vises et design veldig likt iPad Air 2, med de avrundede kanter som Apple bruker i utformingen av de nyeste enhetene. Det kan også sees at til tross for sin store størrelse, vil iPad PRO også være et nettbrett med en veldig slank design.

Stylus gjengitte bilder

Det er nysgjerrig at Apple tenker å designe en pekepenn, de har til og med publisert et patent for utforming av en ny pekepenn, siden den egen Steve Jobs sa i hans dag: “Hvem vil ha blyant?”, var han overhodet ikke enig i bruken av en pekepenn i enhetene sine. Her viser vi deg konseptet om hvordan den nye Apple-pennen kan være.

Det er sant, det det er ingen vits i å kaste en pekepenn eller penn for en enhet med en fire-tommers skjerm, men trenden nå er å lansere enheter med stadig større skjermer, så kanskje det er på tide. Du trenger bare å se på suksessen til den nye iPhone 6, og være de første enhetene i serien for å overvinne den fire-tommers barrieren. Konkurransen har også overvunnet barrieren, med 5,9 tommer Nexus 6 eller 5,7 tommer på Samsung Galaxy Note 4, som selv i denne modellen inkluderer en egen pekepenn.

Det er ikke overraskende da gitt skjermstørrelsen til iPad PRO at Apple tenker å lansere en pekepinn designet for å jobbe med den. Egen Martin Hajek Den viste allerede andre 3D-genererte bilder av et iPad PRO-konsept og sammenlignet det med den nye 12-tommers MacBook Air, som den praktisk talt deler skjermstørrelsen med.

skjerm-stylus-rendret-bilder-ipad-pro-4

Denne nettbrettmodellen er mer fokusert på brukere som vil jobbe ved hjelp av enheten. Gitt den store størrelsen på skjermen og inkluderingen av denne pennen, ville den være et perfekt apparat for designere. Du kan gå gjennom artikkelen som vi publiserer med alt du trenger å vite om iPad PRO, der vi forklarer alle detaljene som er kjent så langt på nettbrettet på mer enn 12 tommer.

Vi har kjent disse datamaskingenererte bildene takket være iPhone Hacks. Hva synes du om iPad PRO? Synes du det er en god idé å lansere en pekepenn eller penn for denne iPad-modellen? Du kan legge igjen inntrykk på disse to spørsmålene eller andre emner relatert til iPad PRO, i kommentarene.