StreamYard, hva det er og hvordan det fungerer

Det var mange mennesker som brukte sosiale nettverk for å kringkaste streaming gjennom de nå nedlagte Hangouts. Også, StreamYard Det er et mer enn interessant alternativ til applikasjonen som eies av Google. I denne artikkelen skal vi vise deg Hva er det og hvordan det fungerer.

Sannheten er at det ikke er vanskelig å finne applikasjoner av samme type i nettverket, men StreamYard er en av de best fungerende for tiden.

20 verktøy å streame

Hva er StreamYard

StreamYard er en program for å kunne lage direktesendte videosendinger gjennom våre sosiale nettverk, fra vår nettleser.

Å kunne lage denne typen overføring fra nettleseren gir oss et pluss av komfort, i tillegg til at vi har flere veldig interessante funksjoner for når vi er med overføringen, for eksempel:

 1. Kan bli gjort kryssplattform streamingMed andre ord, det vil ikke bare begrense oss til å gjøre det på en kanal.
 2. Ved å gå gjennom nettleseren vi har tilgang til fra alle enheter, til alle tider.
 3. De kan inkorporeres flere gjester på sendingen, alle samtidig.
 4. I sendingene kan vi sette vår egen logo eller til og med sette opp et banner.
 5. De kan legges til tilpassede bakgrunner.
 6. Med StreamYard også vi kan svare på kommentarer og til og med plassere de som virker mest interessante for oss på skjermen.

StreamYard er et verktøy ganske enkelt og intuitivt å betjene og som det ikke krever en stor innsats fra vår side for å lære å håndtere det.

Gratisalternativet har flere funksjoner som vil betjene de aller fleste brukere, selv om det har to andre betalingsmetoder.

 1. De viktigste “ulempene” av gratis versjon er at de i sendingene vil sette flere merker av StreamYard, at nevnte sendinger er begrenset til 20 timer i måneden, og at selv om det kan være 10 personer i rommet som kringkaster, kan bare 6 sees samtidig, noe som tvinger dem til å måtte endre det ene til det andre.
 2. I den versjonen som heter BASIC, hvis pris er 20 dollar i måneden, det er ingen StreamYard-merker, streaming er ubegrenset, du kan plassere logoen du ønsker på sendingen, vi kan spille inn opptil 4 timer fra sendingen, og vi kan streame fra to plattformer samtidig.
 3. Det tredje alternativet har en kostnad på 39 dollar en måned og det heter proffesional, med bare to forskjeller med hensyn til Basic-versjonen, som kan ta opp inntil 8 timers overføring og streaming kan gjøres fra 5 forskjellige plattformer.

Slik strømmer du Kodi med Chromecast

Slik fungerer StreamYard

For å jobbe med StreamYard vi skal ikke laste ned noe, siden alt gjøres fra nettleseren vår, noe som vil tillate oss å gjøre det fra alle steder og enheter som har en.

Det første er registrer deg på nettet og dermed vil vi allerede ha vår egen konto. For dette ber du oss om e-posten vår, og senere vil du ikke sende en 6-sifret kode for å oppgi.

Bilde - StreamYard, hva det er og hvordan det fungerer

Når vi er introdusert, må vi det synkroniser sosiale medier der vi vil gjøre streamingoverføringen.

Bilde - StreamYard, hva det er og hvordan det fungerer

Hvis vi allerede er ferdig med forrige trinn, kan vi gjøre det begynne å sende på nytt på det sosiale nettverket vi ønsker, men hvis vi vil konfigurere alt før sending, når vi først har klikket på “Lag en sending“For eksempel på Facebook må vi klikke på”Hopp over, spill inn bare”For å konfigurere først hvordan overføringen vil være. Hvis vi allerede har erfaring med programmet, er det ikke nødvendig å hoppe over noe.

Så ber han oss om å gi tillatelse til å åpne kameraet, mikrofonen og ber oss om navnet vi ønsker å vises i sendingen.

Nå er vi allerede i kontrollpanel av StreamYard og hvordan du vil se er veldig intuitivtsiden vi under hovedbildet (kameraet vårt) ser hvordan vi kan konfigurere de forskjellige typene overføringer med andre brukere.

Bilde - StreamYard, hva det er og hvordan det fungerer

I høyre kolonne ser vi at vi kan markere flere ting.

 1. kommentarer: kommentarene fra tilskuerne, at vi til og med kan innlemme dem på hovedskjermen når vi skal svare på en.
 2. bannere: i tilfelle vi vil legge en slags banner i sendingen.
 3. Merke: logoen som vi ønsker å sette (bare i de betalte versjonene), hvis du er i gratisversjonen, vil du få flere StreamYard-logoer.
 4. Privat chat: Det er en privat chat mellom medlemmene som kringkaster i streaming.
 5. innstillinger: er den interne konfigurasjonsdelen av programmet.

Bilde - StreamYard, hva det er og hvordan det fungerer

Hvis vi ser menyen nederst på skjermen, vil vi innse at den er dedikert til maskinvareparametere for overføring som å slå av mikrofonen. (stum)stopp kameraet (Stopp kamera), konfigurer kameraet og mikrofonen (Cam / Mic), sett sendingen på full skjerm (Del skjerm) og noe av det viktigste er å invitere andre brukere til å streame med oss (Invitere).

Bilde - StreamYard, hva det er og hvordan det fungerer

Som du kan se er dette verktøyet veldig enkel å bruke, muligens den beste den har, og med nok kraft til at alt fungerer riktig, selv om mye av suksessen med overføringen har vår egen forbindelse, så det kan ikke tilskrives StreamYard.

Det dårlige poenget er det hvis vi vil fjerne de irriterende logoene at verktøyet i seg selv plasserer, som ikke akkurat er små og det ikke er ett, men det er tre, vi må velge en av de betalte versjonene eksisterende, noe som hver person skal vite om det er lønnsomt eller ikke.

Generelt gratisversjonen har mange interessante ting, men bare det å ha en sending med de tre logoene på skjermen er noe som ikke helt overbeviser oss. Vi forstår at man kan være nok, men de tre og med den størrelsen de har, forverrer opplevelsen kraftig og kan gjøre at brukeren som ikke kan bruke 20 dollar i måneden fordi de kommer til å gjøre bare en streaming i måneden eller enda mindre, ikke tar slutt bruker programmet og marsjerer til konkurransen.

Nå må du være hver av dere som bestemmer om dere liker dette verktøyet, hvis dere skal prøve å bruke det. I så fall vil jeg ikke elske å høre om opplevelsen din i kommentarene til denne artikkelen.

Stadia er nå tilgjengelig: Googles forpliktelse til strømming av spill