Street Fighter V, alle nyhetene om dette kontroversielle spillet

For mange fans av Street Fighter-sagaen, og de som spent ventet på det nye avdraget, Street Fighter V, nyhetene om innholdet som tittelen hadde som base var praktisk talt en fornærmelse, siden det er riktig at de prøver å belaste oss 50 eller € 60 for et spill som har få grunnleggende tegn, den inneholder ikke alle spillmodusene det vil ha senere , blant dem er fullhistoriemodus med kinematikk, som vil bli utgitt i juni som en gratis DLC. Det skal også bemerkes at online-kamp de første ukene etterlot mye å være ønsket.

Selv om Capcom burde ha ventet litt lenger og lansert sin noe mer komplette tittel, noe vi ikke vil benekte, er det riktig at de med dette avdraget har valgt en annen forretningsmodell, som er betydelig bedre enn den vi så i Street Fighter IV, som ikke kjedet seg med ekstra betalt innhold eller til og med nye versjoner som Arcade Edition eller Ultra Street Fighter IV.

Street Fighter V, vi forteller deg nyheter og funksjoner om den nye avbetalingen av Capcom

Monetært system

I dette avdraget vil det være to typer spillmynter, den første er den Bekjemp penger, en virtuell valuta som vi vil oppnå ved å spille hvilken som helst spillmodus og som vi kan skaffe nye karakterer, nye kostymer eller annet innhold, noe som ved første øyekast er en stor prestasjon, fordi det betyr at hvis vi er usikre spillere, kan vi oppnå alle eller nesten alt tilleggsinnholdet som Capcom legger ut på salg uten å bruke en euro mer enn vi allerede brukte da vi kjøpte spillet, selvfølgelig, det vil være nødvendig å legge timer i spillet, som vil ha noe, koster noe.

På den annen side er det Zennys, spillets andre virtuelle valuta, men som vi får tak i ved å betale ekte penger, som vi også kan kjøpe nye figurer, klær, innstillinger osv. En måte å komme på rask vei for noen med en voluminøs lommebok.

Derfor er det riktig at spillet var ganske ufullstendig, og det er en dårlig beslutning å ha gjort det, men Capcom har tatt en forretningspolitikk med disse to valutaene som på lang sikt vil favorisere brukere, siden i Street Fighter IVsom hadde problemet Arcade Edition kunne ikke konkurrere på nettet for eksempel mot de med versjonen Ultra Street Fighter IV, og dette tvang oss til å betale ja eller ja, ellers ville vi gradvis gå tom for konkurrenter.

Street Fighter V, vi forteller deg nyheter og funksjoner om den nye avbetalingen av Capcom

Nye karakterer

I tillegg til de 16 innledende karakterene som spillet har lansert, et noe dårlig antall i denne epoken med kjempe mot videospill, er de første 6 nye karakterene som vil bli lagt til gjennom DLC allerede bekreftet, som vi kan kjøpe med hvilken som helst av de to valutaene vi har snakket om før:

  • Alex: Original Street Fighter III: New Generation
  • Balrog: Street Fighter II Original
  • svik: Street Fighter II Original
  • Ibuki: Original Street Fighter III: New Generation
  • Juri: Original fra Super Street Fighter IV
  • Urien: Original Street Fighter III: 2nd Impact

Historiemodus

Som vi diskutert før, blir Street Fighter V-historiemodus utgitt i juni som en gratis DLC, hvorfor må vi vente tre måneder etter at spillet ble gitt ut for å glede oss over denne spillmodusen? Riktignok skulle det ikke være slik, men denne gangen planlegger Street Fighter V å være mer ambisiøs og implementere en historiemodus med kinematikk som gjør det mer imponerende og livlig. Det ser ut som et forsøk på å innhente Mortal Kombat X, som gledet oss med en lang historiemodus av kjempeflott og morsom kinematikk. Vi vet ennå ikke om den vil ha samme dybde og varighet som Mortal Kombat X-historien, men vi håper at denne legendariske sagaen vil legge de snuskede filmhistoriene til side med statiske tegninger og oppgradere litt mer til etterspørselen fra det nåværende videospillmarkedet. , spektakulæriteten.