Street Fighter V inneholder den mytiske Guile

Og er det ingen som kjenner sagaen om Gatekjemper du kan tro at det var en god idé å utelate den mytiske nye leveransen svik og det er berømt Sonic Boom! i lang tid. Denne karakteren alle fans av sagaen visste at han kom til å bli med i troppen ganske raskt, for ellers ville raseriet fra de mest sinte fansen falle på Capcom med full styrke. Fra i morgen, 28. april, fans av Street Fighter V De vil kunne spille veteranen Guile, som har premiere i kampspillet Capcom med en ny scene lokalisert ved flyvåpenbasen hvor denne oberstløytnant fungerer.

Tilgang til bryteren vil være gratis frem til lanseringen av Zenny butikk, og følg dermed det samme eksemplet som Alex, som har vært den første karakteren som deltok gratis på campus, av de første 6 som Capcom planlegger å legge til i 2016, og faktisk kan du fortsatt glede deg over ham i noen dager eller uker. Når Zenny-butikken er innlemmet, vil fansen kunne investere ekte penger for å skaffe denne betalingsvalutaen eller bruke timer på spillet med den. Bekjemp penger at spillet gir oss for å spille sine spillmodi, kunne låse opp nytt innhold som vises i Street Fighter V, for eksempel nye karakterer, nye scenarier, alternative aspekter, etc. Scenariet er på sin side inkludert i sesongkortet til videospillet, for de som fikk tak i det kort tid etter å ha kjøpt spillet eller fortsatt er interessert i å kjøpe det.

Guile blir med i Street Fighter V-troppen, og med ham en ny scene

Som vi forventet for dager siden, ankommer Guile Street Fighter V akkompagnert av sin historiemodus, som resten av karakteren, forskjellige prøvelser, og et alternativt utseende også inkludert i Season Pass. Vi minner deg om at selv om hver karakter har sin historiemodus i spillet med tegninger og illustrasjoner i anime-stil, i juni vil den offisielle historiemodusen for spillet bli implementert som en gratis DLC, som vil bestå av mer forseggjorte kinematikk, så du vil ikke fortvilelse, og det tar mindre å glede seg over en historiemodus på høyden av et av spillene med den lengste historien, nå tilpasset den nye generasjonen.