Sunstech uSUN300, 5-tommers smarttelefon for 199 euro

Med Sunstechs nye uSUN300 smarttelefon vi kan holde deg fullstendig koblet til verden.

Er en mid-range Det gir fantastiske fordeler når det gjelder bildekvalitet, lyd, meldingsutveksling, blant andre.

Sats på en mer autonomt batteri enn i noen av de andre produktene, slik at du kan ha mobil på i opptil en hel dagnedenfor vil vi snakke mer om hovedfunksjonene i denne terminalen.

Bilde - Sunstech uSUN300, 5-tommers smarttelefon for 199 euro

Hovedfunksjoner Sunstech uSUN300

Terminalen inneholder en 5-tommers IPS-skjerm – det siste når det gjelder skjermer – det er ledsaget av en kraftig Quadcore-prosessor som tillater en høyere hastighet når du håndterer terminalen, samt laster inn applikasjoner eller spill.

Det tilbyr oss en tilpasset meldingsprogram, i stand til å gruppere de viktigste samtalene for å organisere dem under våre preferanser.

Deres stereohøyttalere de oppnår en virkelig utrolig lyd.

Vi vil merke det når vi hører på musikk eller utveksler talemeldinger med en annen person, siden vi vil være i stand til å lytte til den fullt ut som om vi var ved siden av.

Når det gjelder batteriets levetid, er terminalen forpliktet til a litiumpolymerbatteri, som varer opptil 24 timer på.

Bilde - Sunstech uSUN300, 5-tommers smarttelefon for 199 euro

Operativsystemversjonen er Android 4.2.2, henger kanskje litt etter de nye terminalene, men det er fremdeles akseptabelt på grunn av betydelige forbedringer i forhold til tidligere versjoner av Android.

Hvis du likte uSUN300, vil du være interessert i å vite at den allerede er det tilgjengelig i de fleste butikker i Spania.

Prisen er rundt 199 € og inkluderer etui, hjelmer og lader.

Det er en utmerket mellomklasse terminal til en attraktiv pris i valuta for pengene, med den store fordelen med batterilevetiden sammenlignet med andre terminaler, i tillegg til den attraktive lyden på den fantastiske IPS-skjermen.

Hva synes du om denne terminalen? Har du noe å gjøre i dagens landskap?

Tabla de contenidos