Super Hexagon, et ultra-vanedannende spill for iOS

Noen ganger dukker de opp spill De er så enkle og enkle at de ender opp med å bli mye mer vanedannende enn andre mye “bedre utviklet”. I mobilspill har vi sett mange eksempler på denne typen. Og den siste som gir en sensasjon blant iOS-spillere er Super Hexagon, et spill som virker så absurd, men det er vanskelig å løsrive når det har fanget deg.

Sikkert har det skjedd med oss ​​alle. Vi begynte å høre fra a spill Det ser veldig bra ut, vi begynte å se noen bilder, trailere, vi ventet spent på at det skulle komme ut for å spille. Vi ble lamslått av grafikken, vi elsker dens spill … men til slutt endte vi med å bli lei, fordi det ikke blir oss helt hekta. Og hva gjør vi? Ender opp med å spille Tetris eller Pinball, mye eldre spill, mindre “glamorøse”, men … mye mer vanedannende. Og der er det tross alt suksessen med et spill: tiden som holder deg limt til det.

Super hexagon Det er et flott eksempel på denne typen spill. Først vil det virke slik enkel som du aldri ser for deg at du vil like. Men så snart du spiller noen få kamper og “dør” i løpet av sekunder, vil noe inni deg tvinge deg til å fortsette å spille til du når et bestemt nivå og ikke dø så snart. Da vil det være veldig vanskelig for deg å ha ledig tid, fordi Super Hexagon ber deg om alt.

Spillmekanikken er veldig enkel. Vi takler en liten gul trekant som er gjemt inni a sekskant at den “trekker seg sammen” på seg selv og prøver å omslutte oss innenfor murene. Det er bare ett gap som vi kan passere gjennom, og vi må snike oss gjennom det, i det raske tempoet til minimalistisk musikk som sikkert vil gjøre mer enn én person nervøs. Det er veldig vanskelig å forklare om det aldri har blitt spilt, så det er best å se video ned.

Super hexagon er tilgjengelig for alle iOS-enheter og kan lastes ned fra AppStore for bare 0,99 dollar. Hvis du er en av de som liker ekstremt vanskelige spill, og du har nok tålmodighet til ikke å fortvile, vil det være veldig vanskelig for deg å finne et morsommere spill enn dette.