Super Mario Run 2.0 ankommer i morgen iPhone lastet med nyheter

Selv om brukere av iPhone og iPad har spilt Super mario løp Fra september måned, i morgen 23. mars, er dagen da Android-folket endelig begynner å glede seg over det mest ikoniske Nintendo-spillet. Hvis det bare på iOS oppnådde en enestående suksess – med klar tillatelse fra Pokémon GO -, er det mulig å forvente at furoren vil slippe løs i løpet av de neste timene. Men hvis du etter et halvt år har hatt glede av den mest populære rørleggeren på planeten, har du kjedet deg, oppmerksom fordi Nintendo vil gi ut Super Mario Run 2.0 for iOS i korte trekk, full av imponerende nyheter.

Og det er det sammen med lanseringen av Super mario løp for Android, som vi som vanlig vet at det vil skje i morgen, men vi vet ikke det bestemte tidspunktet, fra Nintendo er det blitt kunngjort at det også vil se lyset en veldig viktig oppdatering for iOS. Tatt i betraktning at nyhetene har kommet ut av Nintendo America, kan det forventes at de vil skje fra 08:00 CET / 07:00 GMT / 3AM EST / 12AM PST.

Super mario løp

Alle nyhetene fra Super Mario Run 2.0

dessverre detaljer som har lekket om Super Mario Run 2.0 har vært sparsom, men vi vet at nyhetene kommer til gratisversjonen av Super Mario, slik at alle brukere kan glede seg over dem. For øyeblikket er følgende data kjent:

  • Det blir det fire nye Yoshi-farger: Gul, rød, lilla og blå.
  • Vi vil ha en ny spillmodus kalt “En utfordring fra Bowser“, Der Bowser vil forklare betingelsene for å låse opp innholdet, noe som vil tillate oss å spille gjennom W1-4 helt gratis.
  • Flere karrierer tilgjengelig når W1-4 er fullført.
  • Nye blå padder og grønne padder de vil bli integrert i karrieremodus hvis vi fullfører W1-4, noe som tidligere bare var tilgjengelig i den betalte versjonen. Som en konsekvens vil vi kunne kjøpe flere varer til vårt rike.

Super Mario Run er nå tilgjengelig for iOS Og i morgen, 23. mars, er det for Android, en forskjøvet lansering som adlyder en ganske nysgjerrig Nintendo-strategi med tanke på at de med Miitomo og Fire Emblem Heroes ble løslatt samtidig på begge plattformene.

Spor | Nintenderos

Forrige artikkelVi mister ikke håpet, og vi fortsetter å tro at det blir Keynote i aprilNeste artikkelTrådløs lading og en skjerm som kan endre lettelsen, hovedpersoner av et nytt sett med patenter

Stolt mor til braca. Treningsingeniør, procrastinator for yrke. Trener av nye teknologier spesialisert på gratis programvare. Gjør lidenskapen din til yrket ditt, og du vil aldri trenge å jobbe. Koordinator for iPadizate & #difooser