Super Mario Run: Flere padder, Game Center-prestasjoner, nye bygninger …

Super mario løp

Super Mario Run for iPhone og iPad Den har fått en flott oppdatering i iOS App Store med veldig interessante nyheter.

Den nye oppdateringen for Super Mario Run er også tilgjengelig på Android-plattformen. Det synes som Nintendo fokuserer fortsatt på å holde spillere aktive fra Super Mario Run.

Mario

Vær det som det kan med denne oppdateringen Super Mario Run når versjon 2.1.0. Nedenfor beskriver vi alle nyhetene om oppdateringen av dette morsomme runnespillet, og de er ikke få.

Alle nyhetene fra Super Mario Run

Først av alt, og kanskje en av de viktigste funksjonene i denne oppdateringen, nå vil Super Mario Run tillate deg finn og legg til venner fra Nintendo-kontoen din.

Også, det maksimale antallet padder er økt at de kan leve i ditt Super Mario Run Kingdom. Toads-grensen er nå 99.999.

Padde i Super Mario Run-løp

På den annen side har Nintendo også lagt til nye bygninger for kongeriket inkludert en statue av Bowser, en statue av Bullet Bill og en statue av Bob-omb, blant andre.

Estetikken til profilikonene er også forbedret, og nå vil Super Mario Run-spillere ha muligheten til det legg Miitomo-settet til avataren din.

Super Mario Run og selskap

Til slutt er det interessant å merke seg at selskapet har lagt til noen Game Center-prestasjoner i Super Mario Run for spillere å møte nye utfordringer.

Oppdateringen inkluderer selvfølgelig også de vanlige feilrettinger og stabilitetsforbedringer.

Last ned Super Mario Run

Fra følgende nedlastningsknapp kan du få spillet eller oppdatere det til den nyeste versjonen på iPhone, iPad eller iPod Touch direkte fra iOS App Store:

Hva synes du om den nye oppdateringen av Super Mario Run på iOS og Android? Tror du dette spillet allerede har gått av moten? Skuffet du Marios ankomst på mobile enheter? Spiller du fortsatt Super Mario Run?