contadores Saltar al contenido

Super Mario Run for iOS, nå også Super Mario Android?

I tilfelle noen har rom for tvil, Super mario løp – Nintendos første hit for mobile plattformer – høster brutal suksess på App Store-listene, forårsaker en furor som ligner på Pokemon Go, men selvfølgelig bare for iPhone- og iPad-brukere, siden Android-brukere vil måtte vente forutsigbart til 2017, eller ikke?

Er det virkelig Super Mario Run Android?

Fordi det ser ut til at mange smarte utviklere har benyttet seg av Nintendos suksess med å skape klone-apper som har vist seg som sopp av Google Play med det eneste målet å forvirre de ansatte og forresten tjene penger med produktet og merkevarebildet til Mario Bros.

Fangst av Super Mario Run

Det kan interessere deg | Vil du få Toad, Luigi, Yoshi, Princess Peach og Toadette i Super Mario Run? Vi forteller deg hvordan

Spesielt er det to apper som tar kaken: Mario Run Jumper og Superrørleggerløp, som forresten skaper en voldsbrudd blant Android-brukere, og klarer å plassere seg i de beste nedlastingsposisjonene i Play Store. Som forventet er Mario Run Jumper allerede suspendert etter å ha mottatt klager fra Nintendo fordi det åpenbart er bryter Google Play-retningslinjene som en skamløs kopi. Vi forutser den samme skjebnen for Super Plumber Run.

Andre apper på Google Play-plattformen lover brukere installer Super Mario Run på Android, noe helt og absolutt usant. Hvis du er en Android-bruker, må du passe på disse svindlene.

Super Mario Run-skjermbilde

Og det er at Super Mario Run for iPad og iPhone ble lansert i planetarisk skala denne torsdagen, og selv om gutta fra Nintendo jobber med det, er realiteten at de først fokuserte på iOS-plattformen for å sikre en eksepsjonell opplevelse, gitt dens robusthet og stabilitet mot de mange feilene og variasjonene mellom Android-terminaler.

Nintendo og Apple har jobbet hardt for å utvikle et produkt som er perfekt tilpasset nye teknologier – med berøringsteknologi, bedre bildekvalitet og enheter med grensesnitt som varierer fra 5 tommer til 10 – men som holder den klassiske Mario-essensen. Og etter erfaring har de lyktes.