Super Mario Run forlater App Store sporløst

Noe skjer på kontorene til Nintendo og DeNA … Det ser ut til at de planlegger noe i forhold til en av deres store stjerner på mobilmarkedet. Det første store forsøket på Nintendos viktigste franchise på mobile enheter kan være i ferd med å gjennomgå en større oppdatering. Super Mario Run kan være på grensen til en virkelig viktig endring, som ville fått den til å forsvinne fra App Store.

I slekt | Nintendo foretrekker den betalte modellen til Super Mario Run fremfor den fra Fire Emblem

Det er riktig, det første flotte spillet som Nintendo ga ut for mobil har forsvunnet fra App Store i forskjellige markeder som USA eller Storbritannia, eller vårt eget land. Akkurat nå kan den bare lastes ned av de som tidligere har lastet ned den. For resten er det eneste som dukker opp med bildet av eks-rørleggeren er settet med klistremerker for iMessage som selges i samme butikk.

Ingen vet hva som kan ha skjedd med Super Mario Run

Selvfølgelig er det noe av det underligste. Føles ikke som Nintendo har angret på å ha sluppet detHan har faktisk ingen grunn til det. Hoppet til mobile plattformer har vært en suksess for selskapet, og sammen med Nintendo Switch endres lykken for denne japanske giganten etter den dårlige streken det hadde med Wii U. Imidlertid vil de kanskje gi dem brukere flere grunner til å laste ned spillet … Endre betalingsmodell.

Det kan interessere deg | Augmented Reality: Apples beste innovasjon på mange år

Tidligere ble det allerede kommentert at Nintendo ikke var veldig fornøyd med antall personer som hadde kjøpt spillet. Selv om antallet nedlastinger av spillene deres er ganske bra, det er ikke for mange som er villige til å betale for å spille Super Mario Run i sin helhet. Så det ville ikke være så rart at selskapet bestemte seg for å endre modellen til appen til en mer attraktiv. Selvfølgelig ville det være veldig velkomment av samfunnet, selv om det kanskje ikke er så mye av de som bestemte seg for å kjøpe spillet.

Og du, hva tror du kunne ha fått Nintendo til å ha fjernet spillet sitt fra App Store?

via | Vandal